Onze opvang

We stemmen onze activiteiten af op de leeftijd van de kinderen. Ook is er een speciale 8+ groep voor de oudste kinderen.

Wij werken samen met Connect logopedie. Bij de eerste signalen van logopedische zorg wordt u geattendeerd op de mogelijkheid om Connect in te schakelen. De afspraak met Connect en uw kind kan voor uw gemak plaatsvinden op deze vestiging van Partou.

Soorten kinderopvang

  • Buitenschoolse opvang
  • Voorschoolse opvang 

Groepsindeling

  • 2 groepen van 4 tot 7 jaar
  • 1 groep van 6 en 7 jaar
  • 2 groepen van 7 tot en met 12 jaar

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

De twee 8+ groepen en de groep met kinderen van 6 & 7 jaar zitten in basisschool 'De Ichthus'.

Ophalen van school

Lopend van de school de Ichthus. 

Ons pand

De kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar gaan naar de bso in het pand op het schoolplein. Er zijn twee groepen die kleurrijk en huiselijk zijn ingericht. De ruimtes zijn gezellig aangekleed en hebben diverse speelhoekjes om de kinderen uit te dagen tot spelen. Voor de 8+ groep maken we gebruik van een lokaal in de school. Deze ruimte is ingericht om met name de kinderen in de leeftijd van 8 jaar en ouder uit te dagen. 

Onze speelplaats

De kinderen van deze vestiging kunnen bij het buiten spelen gebruik maken van hun eigen vertrouwde schoolplein. Het schoolplein is voorzien van een panna-kooi, basket, rekstok, zandbak, tafeltennistafel en klimrek. Tegenover het schoolplein bevindt zich een grasveld met speeltuin waar we gebruik van maken als de kinderen meer ruimte nodig hebben. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde allround pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. 

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
  • Maandag, dinsdag en donderdag van 14.35 tot 18.30 uur. 
  • Vrijdag van 12.30 tot 18.30 uur. 
Voorschoolse opvang: maandag, dinsdag en donderdag van 7.30 tot 8.30 uur.
In de schoolvakanties zijn we geopend van 7.30 tot 18.30 uur. 

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in de wijk Zwolle-Zuid. U kunt ons vinden in een pand op het schoolplein van basisschool 'De Ichthus'. Er is voldoende parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden