Rieneke van der Kolk

Partou kinderopvang Zwolle

Welkom bij Partou aan de Mannagras!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom in onze kinderopvang aan de Mannagras in Zwolle.

Wij bieden voorschoolse, peuteropvang en buitenschoolse opvang

We zitten gevestigd in basisschool de Zevensprong. De Zevensprong is een Dalton-school. Op de peuteropvang is er speciale aandacht voor het Dalton-principe en bieden we een programma aan om ze optimaal voor te bereiden op de basisschool.

Op de buitenschoolse doen we veel aan sport en spel, maar houden we ook van muziek maken, knutselen en koken. Bovendien organiseren we regelmatig bijzondere workshops zoals rappen of goochelen. We bieden een zo divers mogelijk activiteitenprogramma aan om het uitdagend te houden voor de kinderen en hen op alle gebieden te ontwikkelen.

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden