Onze opvang

Op onze vestiging staat plezier voorop. Muziek, bewegen en buiten keren wekelijks terug in ons activiteitenprogramma. Zo krijgen de kinderen van de peuteropvang wekelijks muziekles maar gaan we ook bewegen in het gymlokaal van school of buiten op het plein.

Op de bso doen we veel aan sport en spel. Daarbij komen alle soorten sport aan bod. Ook verzorgen we kookworkshops en ontwikkelen we de creativiteit van de kinderen door muzieklessen en dramaworkshops. We proberen ons activiteitenaanbod zo divers mogelijk te houden en af te stemmen op de behoeften van de kinderen. Zo komen er ook wel eens niet-alledaagse activiteiten voorbij, zoals een cursus rappen, acrobatiek, clownerie of goochelen.

Wij werken samen met Connect logopedie. Bij de eerste signalen van logopedische zorg wordt u geattendeerd op de mogelijkheid om Connect in te schakelen. De afspraak met Connect en uw kind kan voor uw gemak plaatsvinden op deze vestiging van Partou.

Soorten kinderopvang

 • Buitenschoolse opvang
 • Voorschoolse opvang (voor kinderen van de Zeven -en Zijsprong)
 • Peuteropvang

Groepsindeling

 • 1 bso-groep van 4 tot 6 jaar
 • 1 bso groep van 10 tot en met 12 jaar
 • 1 peutergroep van 2,5 jaar en ouder

Extra aandacht voor:

Sport & spel 

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

Basisschool De Zevensprong 

Ophalen van school

Kinderen worden fietsend, lopend of met de fietskar opgehaald van:
 • CBS De Zeven- en Zijsprong
 • KBS DE Vlieger 3 (locatie Ingelandehof)

Ons pand

We hebben 3 groepen bso, op leeftijd opgebouwd (de basisbende, de zevenbende en de wildebende). De wildebende is de oudste leeftijdsgroep. Zij hebben een eigen ruimte op de gang waar ze bijvoorbeeld kunnen chillen en darten. Er is 1 peutergroep met kinderen van 3 jaar en ouder.

Onze speelplaats

We maken gebruik van de buitenruimte van de school. Daar zijn voldoende mogelijkheden tot sporten. Ook is de ruimte voorzien van een zandbak en veilig klim- en klautermateriaal. In de buurt kunnen we terecht op sportvelden, in de speeltuin, de skatebaan, de dierenweide, het winkelcentrum en het bewegingscentrum waar wij sportactiviteiten aanbieden.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een sportspecialist, een creatieve duizendpoot en een kookwonder in ons midden.

Openingstijden

Buitenschoolse opvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag.
 • Maandag: van 14.15 tot 18.30 uur
 • Dinsdag: van 14.15 tot 18.30 uur
 • Woensdag: van 12.30 tot 18.30 uur
 • Donderdag: van 14.15 tot 18.30 uur
 • Vrijdag: van 12.00 tot 18.30 uur
Op de woensdag, vrijdag en in vakanties voegen de groepen van de bso op de Muurmeesterstraat samen op onze vestiging. Tijdens vakanties zijn we geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

Voorschoolse opvang

Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7.30 uur tot schooltijd. 

De voorschoolse opvang vindt plaats op de bso van Partou aan de Muurmeesterstraat (locatie Zijsprong). De kinderen worden gebracht naar basisschool de Zevensprong.

Peuteropvang

Geopend op woensdag- en vrijdagochtend van 8.30 tot 12.15 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gemakkelijk te bereiken met de fiets en de auto. Er zijn voldoende  parkeergelegenheden.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden