Onze opvang

Sport en spel vinden we belangrijk én leuk, we zijn dan ook vaak in beweging. Zo doen we aan kaboutersport en ‘beweeg je suf’. Ook maken we graag samen muziek. We zitten in één overzichtelijke ruimte met veel leuke en gezellige hoekjes.

Wij werken samen met Connect logopedie. Bij de eerste signalen van logopedische zorg wordt u geattendeerd op de mogelijkheid om Connect in te schakelen. De afspraak met Connect en uw kind kan voor uw gemak plaatsvinden op deze vestiging van Partou.

Soorten kinderopvang

  • Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

2 bso-groep van 4 tot 12 jaar

Extra aandacht voor:

Sport & spel 

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

Basisschool De Zijsprong 

Ophalen van school

Kinderen opgehaald van:
  • CBS De Zeven- en Zijsprong

Ons pand

Ons pand beschikt over één gezellige, overzichtelijke groep. Ook hebben we een sport- en spellokaal waar we ons lekker kunnen uitleven. 

Onze speelplaats

We maken gebruik van het speelplein van de school, een leuke en veilige buitenruimte. In de buurt kunnen we uitstapjes maken naar het park, de speeltuin, de dierenweide, het winkelcentrum en het bewegingshuis. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Ook hebben we een sportcoach.

Openingstijden

Buitenschoolse opvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag
  • Maandag: van 14.05 tot 18.30 uur
  • Dinsdag: van 14.05 tot 18.30 uur
  • Woensdag: van 12.20 tot 18.30 uur
  • Donderdag: van 14.05 tot 18.30 uur
  • Vrijdag: van 11.50 tot 18.30 uur
Op woensdag, vrijdag en tijdens de vakanties wordt de opvang aangeboden bij Partou aan de Mannagras. In de vakanties zijn we open van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in basisschool De Zijsprong, midden in de woonwijk Stadshagen. We zijn prima te bereiken en er zijn voldoende parkeerplaatsen.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden