Marijke van Egteren

Partou kinderopvang Zwolle

Welkom bij Partou aan de Sportlaan!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom in onze kinderopvang en buitenschoolse opvang aan de Sportlaan in Zwolle.


Wij bieden dagopvang en buitenschoolse opvang

Onze complete opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar profiteert van een bijzondere ligging: in een multifunctioneel centrum waar ook een zwembad en fysiotherapiepraktijk gevestigd zijn. Zo kunnen wij voor de bso-kinderen zwemles verzorgen en hebben we alle faciliteiten voorhanden om aan ons uitgangspunt te voldoen: een gezonde leefstijl.

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden