Onze opvang

Dagopvang

Een gezonde leefstijl en bewegen staan bij ons centraal. We spelen veel buiten en we koken en  bakken in de woonkeuken. Ook bieden we Beweegkriebels aan voor de kleintjes. Voor de wat grotere kinderen verzorgen we 3+ activiteiten om hen zo goed mogelijk voor te bereiden op de basisschool.

Wij werken samen met Connect logopedie. Bij de eerste signalen van logopedische zorg wordt u geattendeerd op de mogelijkheid om Connect in te schakelen. De afspraak met Connect en uw kind kan voor uw gemak plaatsvinden op deze vestiging van Partou.

Buitenschoolse opvang

We bieden een uniek concept: bso met zwemles. Kinderen worden van school gehaald op de dag dat ze zwemles hebben bij Akwaak. Tijdens de bso worden kinderen naar zwemles gebracht en opgehaald. Het zwembad is in hetzelfde pand. Naast het zwemmen kunnen de kinderen sporten in de sportzaal op de eerste verdieping of rustig spelen bij de bso. 

Daarnaast bieden we nu ook reguliere bso. Dit is buitenschoolse opvang zonder de combinatie zwemles. Zo kunt u bij ons op alle werkdagen terecht, ook als uw kind nog moet starten met de zwemles of het zwemdiploma al heeft behaald.

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang
  • bso met zwemles

Groepsindeling

  • 1 horizontale groep van 0-2 jaar
  • 1 horizontale groep van 2-4 jaar
  • 1 bso-groep voor kinderen die zwemles (gaan) volgen bij Akwaak. 

Extra aandacht voor:

Sport & spel 

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

in een multifunctioneel centrum: Bubbels Bewegen 

Ophalen van school

Kinderen worden met de stint opgehaald uit alle basisscholen in de wijk Stadshagen, o.a. De Wendakker, De Zevensprong/Zijsprong, De Schatkamer, De Vlieger en Het Festival.

Ons pand

Vanaf september 2013 is Bubbels Bewegen geopend. Het multifunctioneel centrum kent  3 participanten: Akwaak zwemschool, Top Fit fysiotherapie en Partou. Via de centrale ruimte (het horecaplein) kunnen bezoekers naar het kinderdagverblijf en de bso of naar het zwembad. Op de eerste verdieping heeft Topfit Fysiotherapie de praktijkruimtes. 

Onze speelplaats

De buitenruimte is ingericht vanuit de visie dat kinderen volop mogen bewegen en ontdekken. De basis wordt door de ronde vormen, de bubbels, gevormd. Natuurlijke materialen zijn gebruikt voor de inrichting van deze tuin, zoals zand, een waterloop, heuvels, boomstammen en groen. Rondom de vestiging zijn sportvelden en is er veel groen. 
De nieuwe wijk Breecamp Oost is in aanbouw, er is veel ruimte en groen. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach.

Openingstijden


Dagopvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur, verlengde opvang is  mogelijk van 7.00 tot 18:30 uur.

Buitenschoolse opvang

Geopend op dinsdag en donderdag aansluitend op schooltijden tot 18.30 uur. In de vakanties zijn we open van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang, Akwaak zwemschool en Topfit Fysiotherapie vormen samen het Multifunctioneel centrum  'Bubbels Bewegen'. Er is een ruime parkeerplaats aanwezig.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden