Onze opvang

Dagopvang

Een gezonde leefstijl en bewegen staan bij ons centraal. We spelen veel buiten en we koken en  bakken in de woonkeuken. Ook bieden we Beweegkriebels aan voor de kleintjes. Voor de wat grotere kinderen verzorgen we 3+ activiteiten om hen zo goed mogelijk voor te bereiden op de basisschool.

Wij werken samen met Connect logopedie. Bij de eerste signalen van logopedische zorg wordt u geattendeerd op de mogelijkheid om Connect in te schakelen. De afspraak met Connect en uw kind kan voor uw gemak plaatsvinden op deze vestiging van Partou.

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang

Groepsindeling

  • 1 horizontale groep van 0 tot 2 jaar
  • 1 horizontale groep van 2 tot 4 jaar
  • 1 horizontale groep van 0 tot 4 jaar

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

in een multifunctioneel centrum: Bubbels Bewegen 

Ons pand

Vanaf september 2013 is Bubbels Bewegen geopend. Het multifunctioneel centrum kent  3 participanten: Akwaak zwemschool, Top Fit fysiotherapie en Partou. Via de centrale ruimte (het horecaplein) kunnen bezoekers naar het kinderdagverblijf of naar het zwembad. Op de eerste verdieping heeft Topfit Fysiotherapie de praktijkruimtes. 

Onze speelplaats

De buitenruimte is ingericht vanuit de visie dat kinderen volop mogen bewegen en ontdekken. De basis wordt door de ronde vormen, de bubbels, gevormd. Natuurlijke materialen zijn gebruikt voor de inrichting van deze tuin, zoals zand, een waterloop, heuvels, boomstammen en groen. Rondom de vestiging zijn sportvelden en is er veel groen. 
De nieuwe wijk Breecamp Oost is in aanbouw, er is veel ruimte en groen. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach.

Openingstijden


Dagopvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur, verlengde opvang is  mogelijk van 7.00 tot 18:30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang, Akwaak zwemschool en Topfit Fysiotherapie vormen samen het Multifunctioneel centrum  'Bubbels Bewegen'. Er is een ruime parkeerplaats aanwezig.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden