Onze opvang

We verzorgen muziekactiviteiten en Beweegkriebels. Daarnaast organiseren we speciale 3+ activiteiten voor de oudere kinderen, om hen zo goed en gericht mogelijk voor te bereiden op de basisschool. Verder lezen we graag (voor) in de bibliotheek die in hetzelfde pand gevestigd is.

Wij werken samen met Connect logopedie. Bij de eerste signalen van logopedische zorg wordt u geattendeerd op de mogelijkheid om Connect in te schakelen. De afspraak met Connect en uw kind kan voor uw gemak plaatsvinden op deze vestiging van Partou.

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

4 verticale groepen van 0 tot 4 jaar 

Extra aandacht voor:

3-plus activiteiten en muziek 

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

Cultuurhuis Stadshagen 

Ons pand

We zijn gevestigd in het Cultuurhuis waarmee we ook nauw samenwerken. We hebben 4 groepen, 2 beneden en 2 op de bovenverdieping. De groepen beneden zijn knus en hebben direct toegang tot de buitenruimte. Boven hebben we ruime en lichte groepen. Beneden is tevens een speelhal die we gebruiken voor activiteiten (muziek, sport en spel) en vrij spel. 

Onze speelplaats

We beschikken over een buitenruimte met een zandbak, gras, tegels en genoeg veilig speelgoed. We hebben uitzicht over het water. In de buurt kunnen we uitstapjes maken naar het winkelcentrum, de dierenweide, het park en de bibliotheek.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach en een coach Beweegkriebels.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in de wijk Stadshagen, nabij het winkelcentrum. Er zijn een parkeergarage en losse parkeerplaatsen op korte loopafstand.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden