Onze opvang

We verzorgen muziekactiviteiten en Beweegkriebels. Daarnaast organiseren we speciale 3+ activiteiten voor de oudere kinderen, om hen zo goed en gericht mogelijk voor te bereiden op de basisschool. Verder lezen we graag (voor) in de bibliotheek die in hetzelfde pand gevestigd is.

Wij werken samen met Connect logopedie. Bij de eerste signalen van logopedische zorg wordt u geattendeerd op de mogelijkheid om Connect in te schakelen. De afspraak met Connect en uw kind kan voor uw gemak plaatsvinden op deze vestiging van Partou.

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

Dagopvang

  • 1 babygroep van 0 tot 2 jaar
  • 1 dreumesgroep van 2 tot 4 jaar
  • 1 verticale groep van 0 tot 4 jaar

Buitenschoolse opvang

  • 1 bso-groep van 6 tot 8 jaar
  • 1 bso-groep van 8 tot 10 jaar

Extra aandacht voor:

3-plus activiteiten en muziek 

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

Cultuurhuis Stadshagen 

Ons pand

We zijn gevestigd in het Cultuurhuis waarmee we ook nauw samenwerken. We hebben 4 groepen, 2 beneden en 2 op de bovenverdieping. De groepen beneden zijn knus en hebben direct toegang tot de buitenruimte. Boven hebben we ruime en lichte groepen. Beneden is tevens een speelhal die we gebruiken voor activiteiten (muziek, sport en spel) en vrij spel. 

Onze speelplaats

We beschikken over een buitenruimte met een zandbak, gras, tegels en genoeg veilig speelgoed. We hebben uitzicht over het water. In de buurt kunnen we uitstapjes maken naar het winkelcentrum, de dierenweide, het park en de bibliotheek.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach en een coach Beweegkriebels.

Openingstijden

Dagopvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Buitenschoolse opvang

Geopend op maandag, dinsdag en donderdag van schooltijden tot 18.30 uur. Op woensdag en vrijdag vindt de opvang plaats op Partou aan de Mannagras.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in de wijk Stadshagen, nabij het winkelcentrum. Er zijn een parkeergarage en losse parkeerplaatsen op korte loopafstand.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden