Onze opvang

Bij onze activiteiten vinden we het proces belangrijker dan het resultaat. Tekenen hoeft bijvoorbeeld niet per se een kunstwerk op te leveren, als uw kind er maar plezier aan beleeft.

Op onze peuterschool zijn onze activiteiten  gebaseerd op het educatieve programma ‘Puk & Ko’. In de grote kring van alle kinderen komt het weekthema aan bod. Eén medewerker herhaalt met een klein groepje kinderen het thema nog eens of ze bereidt de kinderen voor op een activiteit met de grote groep. Daarna gaat de grote groep knutselen, spelletjes doen, luisteren naar voorlezen, praten, zingen en bewegen op muziek: allemaal activiteiten die aansluiten bij het thema van de week.   

Onze bso biedt veel diversiteit in workshops en activiteiten. Denk aan toneel, muziek, dans en creatieve workshops.
Tijd na school is vrije tijd. Bij ons mag uw kind die tijd vrijwillig invullen. Als uw kind dat wil, kan het meedoen aan activiteiten en workshops. Judo bijvoorbeeld, kettingen maken, of drama. Bewegen staat bij ons hoog in het vaandel. Kinderen vinden dat ook altijd leuk. Het hele jaar is een CIOS-stagiair aanwezig, die spelletjes organiseert op het plein of in het bos.
Maar ook binnen is er genoeg om te bewegen: we hebben een spelkast vol sport- en spelmateriaal. Als het om onze creatieve activiteiten gaat, kun je het zo gek niet bedenken. We maken bijvoorbeeld met elkaar een levensgroot schilderij van alle kinderen. En af en toe is het discotijd - dan maken de kinderen een uitnodiging en zoeken muziek uit. We versieren het lokaal, doen de gordijnen dicht en pakken er limonade bij en gaan dan even helemaal uit ons dak!

Uw kind kan ook buiten spelen. Een hut bouwen bijvoorbeeld, of we doen een speurtocht. In ons vakantieprogramma maken we elke week een uitstapje. Dan gaan we bijvoorbeeld naar het Muiderslot, de kinderboerderij of het Spoorwegmuseum.
We doen een rondleiding en kinderen leren spelenderwijs over geschiedenis.
We leren uw kind al vroeg om milieubewust te zijn. Met een kartonnen doos en wc-rollen kun je prachtig knutselen en we brengen met de kinderen ons glas naar de glasbak. Komt er een nieuw kindje naar onze bso? Dan beginnen we met een wenperiode. Dat is prettig voor ouders, kind en pedagogisch medewerkers.


Soorten kinderopvang

  • Peuterschool
  • Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

Peuteropvang

  • 1 groep 2,5 tot 4 jaar

Buitenschoolse opvang

  • 1 groep 4+ jaar
  • 1 groep 6+ jaar
  • 1 groep 8+ jaar

Extra aandacht voor

Kunst en cultuur

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

In basisschool de Joost van de Vondelschool

Ophalen van school (bso)

Alle kinderen bij de Huijgenslaan worden binnen de school opgehaald.

Ons pand

De vestiging op de Huijgenslaan zit in de school De Vondel, hier maken we gebruik van twee lokalen en een atelier.  

Onze speelplaats

We maken gebruik van de speelplaats van de basisschool. Een fijne plek waar kinderen zeer heerlijk kunnen uitleven. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Ook hebben we een muziekcoach, kunstenaar, muzikant en een leraar in ons midden.

Openingstijden

Peuteropvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 13.30 uur.

Buitenschoolse opvang

Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aansluitend op schooltijden tot 18.30 uur. In vakanties en op studiedagen geopend van 7.30 tot 18.30 uur. 

Op woensdag worden kinderen opgevangen op de Barchman Wuytierslaan.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in de Joost van de Vondelschool, in de wijk Bergkwartier. om het gebouw is voldoende parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden