Onze opvang

Als sport-bso bieden we veel sport- en spelactiviteiten aan. Onze activiteiten zijn altijd kindgericht en vinden zowel binnen als buiten plaats. 

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

2 groepen van 8 t/m 12 jaar 

Extra aandacht voor:

Sport & spel 

Ophalen van school (bso)

Kosmos Montessori: lopend

Ons pand
Onze vestiging aan de Schothorsterlaan bevindt zich in de kantine van de sportclub en is modern ingericht. Kinderen kunnen zich goed bewegen door de ruimte heen. 

Onze speelplaats

We hebben veel sportvelden om ons heen, die afgesloten zijn met een natuurlijke omheining. Er zijn sportvelden voor tennis en korfbal, waar ook op gevoetbald kan worden. Verder is er een grote container waar al het buitenspeelgoed in staat, dit mogen de kinderen zelf pakken. Er is een bos in de buurt, met een groene speeltuin. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We zijn gespecialiseerd in sport, bewegen en creativiteit.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag
  • Maandag van 15:00 tot 18:00 uur
  • Dinsdag van 15:00 tot 18:00 uur
  • Woensdag van 12:00 tot 18:00 uur
  • Donderdag van 15:00 tot 18:00 uur
  • Vrijdag van 12:00 tot 18:00 uur
Wij volgen het continurooster van de Berkenschool.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is goed bereikbaar dankzij onze ligging vlak aan de rondweg met aansluiting op de A1. Er is voldoende parkeergelegenheid. Partou Schothorsterlaan is gelegen in sportclub MIA (korfbalvereniging).
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden