Onze opvang

Dopheide 38

We ondernemen volop sportieve activiteiten met de kinderen. In de winter maken we gebruik van de sporthal tegenover het pand en in de zomer sporten we buiten op het grasveld. Ook besteden we veel aandacht aan knutselactiviteiten en hebben we geregeld kookactiviteiten in ons eigen kinderkookcafé!

Soorten opvang

  • Buitenschoolse opvang
  • Tussenschoolse opvang
  • Voorschoolse opvang 
  • Peuterschool

Groepsindeling

  • 2 bso-groepen van 6 tot 8 jaar
  • 1 peutergroep van 2 tot 4 jaar*
* In sommige gevallen geldt dat de startdatum van opvang van uw kind begint vanaf de leeftijd van 2,5 jaar. Kijk voor meer informatie op het tariefblad van deze vestiging.

Extra aandacht voor:

Sport & spel 

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

In een eigen pand

Ophalen van school (bso)

Alle kinderen worden op alle dagen lopend van de volgende scholen gehaald:
  • Gabrie Mehen school
  • De Meander
  • De Breede Hei
  • De Dubbelster
Een enkeling wordt met de taxi gebracht vanaf een school buiten de wijk Kattenbroek.

Ons pand

Onze vestiging is met een looppad verbonden aan de weg waar twee basisscholen aan gelegen zijn. De buitenschoolse opvang heeft twee groepsruimten, waarvan zij er een delen met de peutergroep.

Onze speelplaats

De buitenruimte is omheind. Er is een moestuin, een zandbak en enkele leuke speeltoestellen. Buiten het hek is een groot grasveld, ‘de Aardappelberg’ genoemd, waar de kinderen lekker uit hun dak kunnen gaan. Er zit een sporthal in de buurt en een winkelcentrum waar we zo nu en dan met de kinderen naartoe gaan.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziektherapeut en sportieve medewerkers in ons team.

Openingstijden

Buitenschoolse opvang

Geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 tot 18.30 uur.
Op woensdag en vrijdag van 11.30 tot 18.30 uur.

In vakanties en op studiedagen geopend van 7.30 tot 18.15 uur.

Peuterschool

Maandag, dinsdag en donderdag.
Van 8.30 tot 13.30 uur, verdeeld in een 'korte vroege' ochtend (8.30 - 11.00 uur), een 'korte late ochtend' (11.00 - 13.30 uur) en een 'lange' ochtend (8.30 - 13.30 uur).

In de vakanties is de peuterschool gesloten.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze bso is gelegen in de wijk Kattenbroek tussen de Gabriel Mehen school en de Breede Hei. Achter de bso bevindt zich basisschool De Meander. Parkeren is mogelijk in de straat. Er is een looppad naar de voordeur van de bso.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden