Onze opvang

Op deze locatie bewegen we veel, bedenken we fantasiespellen en ondernemen we kunstzinnige activiteiten. Ook maken we gebruik van de gymzaal in de school voor sportieve activiteiten.

Soorten kinderopvang

  • buitenschoolse opvang
  • voorschoolse opvang 

Groepsindeling

  • 2 bso-groepen van 4 tot 6 jaar
  • 1 vso-groep van 4 tot 12 jaar (in samenwerking met de vestigingen op de Dopheide 38 en Het Avontuur 45)

Extra aandacht voor:

Bewegen, naar buiten en muziek.

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

In een school, De Breede Hei

Ophalen van school (bso)

Alle kinderen worden op alle dagen lopend van de volgende scholen gehaald: 
  • Gabriel Mehen school
  • De Meander
  • De Breede Hei
  • De Dubbelster
Een enkeling wordt met de taxi gebracht vanaf een school buiten de wijk Kattenbroek. 

Ons pand

Onze bso is gevestigd in het pand van de school en beschikt over twee gezellige groepsruimtes. We hebben vanaf de bso-ruimtes een aparte toegang tot het schoolplein. 

Onze speelplaats

We hebben vanuit onze bso toegang tot een groot schoolplein met diverse speeltoestellen. 

Ons team

Ons team bestaat uit ervaren en gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Elke dag zorgen zij met hun enthousiasme en creativiteit weer voor leuke activiteiten op het programma!

Openingstijden


Buitenschoolse opvang

Geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 tot 18.30 uur. In vakanties en op studiedagen geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

Op woensdag en vrijdag voegen de groepen zich samen bij Partou aan de Dopheide 38. Deze vestiging is op woensdag open van 12.00 tot 18.30 uur en op vrijdag van 13.00 tot 18.30 uur.

Voorschoolse opvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 8.30 uur (in samenwerking met de vestigingen van de Dopheide 38 en Het Avontuur 45).

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen in de wijk Kattenbroek en gevestigd in basisschool De Breede Hei. In dezelfde straat bevindt zich de Gabrie Mehen school en achter de bso bevindt zich basisschool De Meander. Parkeren is mogelijk in de straat. De locatie is te bereiken via de achterkant van de school via het schoolplein.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden