Judith Oude Munnink

Partou kinderopvang Amersfoort

Welkom bij Partou aan Het Avontuur 45!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan Het Avontuur in Amersfoort.

Wij bieden buitenschoolse opvang

Kinderen zijn koning op onze bso. Ze bedenken samen met de pedagogisch medewerkers de activiteiten en workshops.De kinderen van 8 tot 10 jaar worden boven in de ‘Toren’ opgevangen, waar de 10+ kinderen een eigen ruimte beneden hebben. Ook is er een aparte knutselruimte waar kinderen hun creativiteit kwijt kunnen. 

We werken nauw samen met twee andere vestigingen in de wijk. Bij de Dopheide 38 vangen we kinderen van 6 tot 8 jaar op en op de Dopheide 40 kinderen van 4 tot 6 jaar. Door deze leeftijdsverdeling bieden we activiteiten die aansluiten op de ontwikkeling van het kind.

Kom gerust eens een kijkje nemen!

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt je zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kun je dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kun je, op afstand, de dag van je kind meebeleven. En is het net alsof je er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden