Raymond Drost

Partou kinderopvang Amersfoort

Welkom bij Partou aan de Juttepeergaarde 2!
Namens onze teams heten wij uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Juttepeergaarde in Amersfoort.

Wij bieden peuteropvang, voorschoolse en buitenschoolse opvang

We werken intensief samen met basisschool de Malelande, wat zich vertaalt in vele voordelen voor uw kind. De kinderen die bij ons spelen, maken gebruik van de kennis en van de ruimtes van school. Zo kunnen ze zich veilig en vertrouwd ontwikkelen met o.a. ons ruime aanbod van activiteiten op het gebied van sport en spel en kunst en cultuur.

Per 4 januari 2016 bieden wij ook voorschoolse opvang aan voor kinderen van de Madelande. Lees er hier meer over.

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden