Raymond Drost

Partou kinderopvang Amersfoort

Welkom bij Partou aan de Juttepeergaarde 2!
Namens onze teams heten wij uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Juttepeergaarde in Amersfoort.

Wij bieden peuteropvang, voorschoolse en buitenschoolse opvang

We werken intensief samen met basisschool de Malelande, wat zich vertaalt in vele voordelen voor uw kind. De kinderen die bij ons spelen, maken gebruik van de kennis en van de ruimtes van school. Zo kunnen ze zich veilig en vertrouwd ontwikkelen met o.a. ons ruime aanbod van activiteiten op het gebied van sport en spel en kunst en cultuur.

We bieden ook voorschoolse opvang aan voor kinderen van de Madelande. Lees er hier meer over.

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Beleef de dag van je kind mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt je zoon of dochter allemaal mee? Via ons ouderportaal kun je dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kun je, op afstand, de dag van je kind meebeleven. En is het net alsof je er zelf bij bent!

Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden