Wist je dat...

we samenwerken met basisschool de Malelande? 

We werken intensief samen met basisschool de Malelande. Er is structureel contact tussen medewerker en leerkracht. De voordelen? Kinderen voelen zich veilig en vertrouwd in hun eigen omgeving en het is overzichtelijk voor u als ouder. Niet alleen leerkrachten en pm'ers hebben nauw contact, ook de vestigingsmanager van BSO Partou Juttepeergaarde en de schooldirecteur van Malelande werken nauw samen. 

we volop aandacht hebben voor uw kind? 

We hebben erg enthousiaste, kindgerichte en sportieve medewerkers op onze locatie. Zij hebben volop aandacht voor elk kind.

we kunnen spelen in de speelzaal en op het speelplein? 

We kunnen voor onze sport- en spelactiviteiten gebruik maken van zowel de speelzaal als het grote speelplein.

kinderen hun eigen plek hebben? 

Door de splitsing op basis van de leeftijd van de kinderen hebben ze een eigen plek voor jassen en tassen en kunnen we ook onderscheid maken in verantwoordelijkheidsgevoel en mogelijkheden. We hebben aandacht voor de ontwikkeling van uw kind in elke leeftijdsfase.

het bij ons net als thuis is? 

Er heerst een huiselijke sfeer bij Partou. We hebben onder andere een leeshoek, spelletjestafel, bouwhoek en twee ruimtes voor creativiteit.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden