Raymond Drost

Partou kinderopvang Amersfoort

Het activiteitenprogramma voor de zomervakantie 2017 is bekend! Bekijk hier welke leuke activiteiten we allemaal gaan ondernemen met de kinderen!


Welkom bij Partou aan de Laan van Duurzaamheid 10!
Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Laan van Duurzaamheid in Amersfoort.

Wij bieden buitenschoolse opvang

Onze vestiging is gelegen op het grote sportcomplex van voetbalvereniging ASC Nieuwland. Hier hebben wij de beschikking over de vele sportvelden, tennisvelden en grote buitenspeelruimtes. In ons activiteitenaanbod staat buitenspelen en sport en spel centraal, maar er is ook volop ruimte voor creatieve uitingen en gezelligheid! Niets is verplicht op onze bso en de kinderen hebben veel inspraak, waardoor wij optimaal kunnen inspelen op hun wensen en behoeften. Uiteraard kunnen wij er ook voor zorgen dat de kinderen op tijd klaar staan voor de training na de bso-middag.

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden