Onze opvang

We hebben elke dag een afwisselend activiteitenprogramma, dat ontwikkeld is voor en door de kinderen. Naast onze eigen sport- en spelactiviteiten, geven we ook regelmatig sportworkshops. CIOS-stagiaires ondersteunen ons sportieve team om de kinderen nóg meer sportiviteit te kunnen bieden. We zitten in de Kinderraad van ABC Nieuwland.

Op onze buitenschoolse opvang hebben wij elke periode van vakantie tot vakantie een schoolweken-activiteitenprogramma en natuurlijk een vakantieprogramma. In de vakanties gaan wij er vaak lekker op uit. Bekijk hier het zomervakantieprogramma van dit jaar.

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

We hanteren twee basisgroepen (30 kindplaatsen). Deze groepen hebben hun eigen kleur en bijbehorend startmoment. 


Extra aandacht voor:

Sport & spel 

Ophalen van school (bso)

Kinderen worden lopend opgehaald van de verschillende scholen in Nieuwland. Wij halen kinderen op van basisscholen de Malelande, de Border en de Wonderboom. Met toestemming van ouders kunnen kinderen ook zelfstandig naar de bso komen.  ​

Ons pand

We zijn gevestigd in de vernieuwde en nette sportkantine van voetbalvereniging ASC Nieuwland. Onze locatie heeft een sportieve uitstraling en er is veel vrijheid voor de kinderen. Door optimaal gebruik te maken van de ruimtes, wordt de kantine dagelijks omgebouwd tot een heerlijke bso-ruimte.

Onze speelplaats

Partou is gevestigd op een groot sportcomplex inclusief sportvelden, tennisvelden en grote buitenspeelruimtes. Daarnaast maken wij gebruik van het terras van de sportkantine. 

Ons team

Ons team bestaat onder andere uit een gecertificeerde sportpedagogisch medewerker en uit CIOS- en Sport en bewegen-stagiaires ter ondersteuning. 

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag en donderdag, aansluitend op de schooltijden tot 18.30 uur.​ Op woensdag en vrijdag worden kinderen opgevangen op Steur 1. 

Tijdens vakantie- en studiedagen werken we samen met de vestiging Steur​ 1​, waar de opvang dan plaatsvindt. Dit is ook een​ 7​+bso. De opvang vindt vaak plaats op deze vestiging, maar wij zijn enkele vakantieweken per jaar geopend op de sport-bso.

Wij volgen het continurooster van basisscholen de Wonderboom en de Border. ​

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in de sportkantine van voetbalvereniging ASC Nieuwland, goed te bereiken en met voldoende parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden