Onze opvang

Alles kan op onze bso! We organiseren veel afwisselende activiteiten voor de kinderen. Tijdens de zomervakantie organiseren we bijvoorbeeld ons eigen bso- zomerkamp. Kinderen blijven in de tuin slapen, gaan barbecueën en nachtspellen spelen. De ultieme bso-beleving! Daarnaast kunnden de kinderen bij ons vissen in de vijver, spelen in de speeltuin of lekker skaten. 

We zijn onderdeel van de Kinderraad ABC Nieuwland. De kinderen op onze bso denken daarin mee met het welbevinden, de veiligheid en de uitstraling van de wijk Nieuwland. 

Veel kinderen stromen vanuit de andere locaties door naar onze locatie (of Partou Laan van duurzaamheid). Hierdoor kennen de kinderen ons ‘systeem’ al. Onze locatie is ingericht op de kinderen van 7 t/m 12 jaar, waardoor kinderen zich hier ook echt optimaal vermaken totdat ze van de basisschool (en de bso) af gaan.

Op onze buitenschoolse opvang hebben wij elke periode van vakantie tot vakantie een schoolweken-activiteitenprogramma en natuurlijk een vakantieprogramma. In de vakanties gaan wij er vaak lekker op uit.

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

we hebben drie mentorgroepen, gesplitst op leeftijd met elk een vaste pedagogisch medewerker als mentor.

Extra aandacht voor:

Natuur & techniek 

Ophalen van school (bso)

Kinderen worden lopend of fietsend opgehaald van onderstaande scholen: 
  • De Malelande
  • De Border
  • De Wonderboom
Indien er toestemming is van ouders, kunnen kinderen uiteraard ook zelfstandig naar de bso komen.

Ons pand

Ons pand is een groot scoutinggebouw met een aangrenzende ontdektuin. Door de inrichting te combineren met de uitstraling van de scouting, ontstaat er een gezellige en ontspannen sfeer op de locatie. We hebben een grote speelzaal (met trampoline, voetbal en skates), een crea-ruimte waarbij we een echt laboratorium hebben en een zaag- en timmertafel. Daarnaast hebben we nog een spelletjes- lounge- en computerruimte, waarin kinderen rustig een spelletje kunnen spelen, computeren, huiswerk maken of een boekje kunnen lezen. 

Onze speelplaats

We hebben een aangrenzende ontdektuin, waarin de kinderen heerlijk kunnen rennen, klimmen, klauteren en verstoppertje kunnen spelen. Ook hebben we een kindveld en tafeltennistafel. Daarnaast is er voldoende plek voor een potje voetbal of een rondje met de skelter. 
Partou ligt aan de rand van de wijk Nieuwland. In de omgeving kunnen we naar de natuurspeeltuin, de speeltuin 'De Draak' of vissen in de vijver. Ook het winkelcentrum is om de hoek. 

Ons team

Ons team bestaat uit een vaste groep pedagogisch medewerkers die minimaal drie middagen werken op de bso. Allemaal hebben ze een creatieve achtergrond. 

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, aansluitend op de sluitingstijd van school tot 18.30 uur. 
Op woensdag worden ook de kinderen van de andere vestigingen opgevangen op onze locatie. 

Wij volgen het continurooster van basisscholen de Wonderboom en de Border.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen aan de rand van de wijk Nieuwland (Amersfoort) en gemakkelijk te bereiken via de snelweg (A1). De bso is gevestigd in het scoutinggebouw.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden