Onze opvang

Onze bso staat in het teken van sport en spel. We zijn dagelijks te vinden in onze sportzaal of op ons grote sportplein voor een sport- of spelactiviteit. Kinderen denken mee met ons activiteitenprogramma, zodat we elke dag wat leuks ondernemen samen met de kinderen! 

Op onze buitenschoolse opvang hebben wij elke periode van vakantie tot vakantie een schoolweken-activiteitenprogramma en natuurlijk een vakantieprogramma. In de vakanties gaan wij er vaak lekker op uit. Bekijk hier het zomervakantieprogramma van dit jaar.

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang


Groepsindeling

We hebben 1 verticale groep van 20 kinderen van 4 t/m 7 jaar.

Extra aandacht voor:

Sport & spel 

Gevestigd in

Basisschool De Border 

Ophalen van school (bso)

Kinderen worden lopend opgehaald van de onderstaande scholen:
  • De Border
  • De Malelande*
  • De Wonderboom*
Bij voorkeur plaatsen we de kinderen van de Malelande of Wonderboom op de vestigingen van Partou aan de Juttepeergaarde 2 of Zeldertsedreef 3a. Uiteraard bent u ook van harte welkom om hier een kijkje te komen nemen

Ons pand

We hebben op de bso één grote ruimte waarbij we gebruik maken van verschillende hoekjes (spelletjeshoek, bouwhoek, poppen- en verkleedhoek). Deze ruimte hebben we huiselijk ingericht om het voor kinderen overzichtelijk te houden. Om lekker te lezen of bij te komen van alle indrukken van een schooldag hebben we een aparte huiskamer. Als kinderen lekker willen rennen, dansen of sporten dan kunnen wij dagelijks gebruik maken van een grote speelzaal. 

Onze speelplaats

We hebben een erg groot speelplein, aangrenzend aan de bso. Hierbij is er ruimte voor voetbal, tennis en tikspellen. Ook is er een speeltoestel waarop kinderen heerlijk kunnen klimmen en glijden. De grote speeltuin 'De Draak' is om de hoek, hier kunnen we samen met de andere bso's grote activiteiten organiseren. Daarnaast zitten we in de buurt van collega-bso's, waarmee we samenwerken. Ook zijn het winkelcentrum en een groot natuurgebied in de buurt. 

Ons team  

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Beide medewerkers vinden het heerlijk om sportief bezig te zijn op het schoolplein of de speelzaal. 

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag en donderdag, aansluitend aan schooltijden tot 18.30 uur. Tijdens studie- en vakantiedagen wordt er samengevoegd met onze vestiging aan de Zeldertsedreef

Wij volgen het continurooster van basisschool de Border en de Wonderboom.​

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in de wijk Nieuwland (Amersfoort) in het hoofdgebouw van de basisschool De Border. We liggen centraal in de wijk en gemakkelijk te bereiken via de hoofdweg, en er zijn voldoende parkeermogelijkheden.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden