Onze opvang

Op onze peuterschool en bso stimuleren we de kinderen om zelfstandig zaken op te pakken of op te lossen. We zijn gevestigd in een eigen pand, waardoor we veel vrijheid en mogelijkheden hebben voor het inrichten en aankleden ervan. We hebben een afwisselend activiteitenaanbod, met onder andere aandacht voor koken, uitstapjes, sport en spel in de grote speeltuin. Ook werken we samen met andere vestigingen.

Als kinderen 8 jaar worden, kunnen ze doorstromen naar onze bso aan de Steur of naar de sport-bso aan de Laan van Duurzaamheid. Een combinatie van beide vestigingen is uiteraard ook mogelijk.

Op onze buitenschoolse opvang hebben wij elke periode van vakantie tot vakantie een schoolweken-activiteitenprogramma en natuurlijk een vakantieprogramma. In de vakanties gaan wij er vaak lekker op uit. 

Soorten kinderopvang

  • Buitenschoolse opvang
  • Peuterschool

Groepsindeling

Buitenschoolse opvang

We hebben twee verticale groepen van 20 kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 7 jaar. Als kinderen 8 zijn kunnen ze kiezen tussen de sport-bso (Laan van duurzaamheid) of onze vestiging aan Steur, locatie Het Eiland.

Peuterschool

We hebben een groep van maximaal 16 kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar.*

* In sommige gevallen geldt dat de startdatum van opvang van uw kind begint vanaf de leeftijd van 2,5 jaar. Kijk voor meer informatie op het tariefblad van deze vestiging.

Extra aandacht voor:

Natuur & techniek 

Ophalen van school (bso)

Kinderen worden lopend opgehaald van de volgende scholen:
  • De Malelande
  • De Border
  • De Wonderboom

Ons pand

We hebben twee grote groepsruimtes met een extra lounge-, lees- en computerhoek. 
De benedenverdieping is ingericht voor de jongere kinderen en de peuters met een bouwhoek, poppenhoek en een spelletjeshoek. De bovenverdieping is meer gericht op de oudere kinderen met een creahoek, bouwhoek en verkleedhoek. Daarnaast is er ook een aparte leeshoek. Door deze splitsing creëren we rust en overzicht. Het eetmoment wordt bijvoorbeeld ook gesplitst gedaan aan de kleurentafels. Dit komt de zelfstandigheid van de kinderen ten goede. 

Onze speelplaats

We hebben een aangrenzend speelplein met een zandbak, voetbalruimte en genoeg ruimte voor steps en skelters. De speelplek is omringd door een hek, waardoor kinderen vrij buiten kunnen spelen met toezicht door een medewerker. Hierdoor voelen kinderen zich verantwoordelijk, vrij en zelfstandig. Daarnaast hebben we ook een grote speeltuin en andere schoolpleinen in de buurt. We zitten midden in het centrum van Nieuwland, hierdoor is alles goed te bereiken. We werken samen met andere locaties in de buurt om grote activiteiten te organiseren, spelen in de grote speeltuin en kunnen ook naar het winkelcentrum. 

Ons team

Ons team bestaat uit betrokken pedagogisch medewerkers, met jarenlange ervaring en beide in het bezit van de BHV-opleiding. 

Openingstijden

Buitenschoolse opvang

Onze vestiging is geopend op alle dagen van de week. Op woensdag worden de kinderen opgevangen bij onze vestiging aan de Steur. Tijdens studiedagen worden kinderen opvangen op de Watersteeg 87 of Steur 1 i.v.m. openingstijden van de peuterschool. Tijdens vakantieperiodes werken wij samen met de bso van Partou aan de Watersteeg 87 en is de vestiging wel geopend.  Dit zorgt voor leuke, uitdagende en gezellige groepen kinderen. 

Wij volgen het continurooster van basisscholen de Wonderboom en de Border, aansluitend op schooltijden tot 18.30 uur.

Peuterschool

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
Van 8.30 tot 13.30 uur, verdeeld in een 'korte vroege' ochtend (8.30 - 11.00 uur), een 'korte late ochtend' (11.00 - 13.30 uur) en een 'lange' ochtend (8.30 - 13.30 uur) 

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen in de wijk Nieuwland, naast de sporthal en midden tussen de drie verschillende basisscholen in de wijk Nieuwland. We zijn gemakkelijk te bereiken via de hoofdweg en er is voldoende parkeergelegenheid.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden