Esra Akcan-Yildiz

Partou kinderopvang Amersfoort

Welkom bij Partou aan de Rossinistraat!
Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang in de Caeciliaschool aan de Rossinistraat in Randenbroek in Amersfoort. 

Wij bieden peuteropvang en buitenschoolse opvang

Op onze peuterschool staat het educatieve programma ‘Puk & Ko’ centraal. Aan de hand van boeiende thema’s bieden we kinderen activiteiten aan, waarmee ze zich spelenderwijs ontwikkelen op alle gebieden. We werken samen met de basisscholen, een betere voorbereiding bestaat niet.

Op onze bso hebben we  veel aandacht voor muziek, dans en toneel maar ook voor natuur, knutselen en techniek. Wij hebben een breed aanbod van activiteiten en workshops voor kinderen van klein tot groot!
Wij gaan ook vaak naar buiten met de kinderen: vlakbij zijn een speeltuin, kinderboerderij en een natuurspeeltuin aanwezig.

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!

mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt je zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kun je dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kun je, op afstand, de dag van je kind meebeleven. En is het net alsof je er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden