Onze opvang

Peuterschool

Op onze peuterschool zetten kinderen tussen 2 en 4 jaar spelenderwijs hun eerste stappen naar zelfstandigheid. Met behulp van de methode Uk & Puk en het bieden van een vaste structuur wordt de sociale en emotionele ontwikkeling van uw kind op alle vlakken op een speelse manier gestimuleerd en zorgt dit voor een soepele overgang naar de basisschool.

Voorschoolse Educatie (VE) heeft als belangrijkste doel eventuele achterstanden bij peuters te voorkomen en/of te verminderen. Door het educatieve programma Uk & Puk en een fijne en intensieve samenwerking met de basisscholen bieden wij uw kind een goede basis voor de basisschool. Uk & Puk is gericht op taalontwikkeling, voorbereidend rekenen en sociaal emotionele ontwikkeling. Bij het aanbieden van alle thema’s staat het speelse karakter centraal.

Buitenschoolse opvang

Daarnaast zijn er een 4+ en een 7+ bso-groep. De groepen hebben een eigen gezellige en sfeervolle ruimte waar de kinderen kunnen eten, spelen, knutselen, lezen of (gezelschap)spelletjes kunnen spelen. Omdat we verschillende hoeken hebben gecreëerd, is er voor de kinderen lekker veel ruimte om verschillende activiteiten te kunnen uitvoeren. Maar ook om zich even terug te trekken en lekker rustig te spelen of een boekje te lezen. Door de gezellige verlichting en inrichting ontstaat er een huiselijke sfeer zodat de kinderen zich bij ons thuis kunnen voelen!

Soorten kinderopvang

Peuterschool 
Buitenschoolse opvang

Groepsindeling peuterschool

Eén groep van maximaal veertien peuters van 2 tot 4 jaar. *

* In sommige gevallen geldt dat de startdatum van opvang van uw kind begint vanaf de leeftijd van 2,5 jaar. Kijk voor meer informatie op het tariefblad van deze vestiging.

Groepsindeling bso

Bij Partou aan de Rossinistraat zijn er twee horizontale groepen, namelijk de Parelduikers (voor kinderen  van 4 tot 7 jaar) en de Boomklimmers (voor kinderen van 7 tot 12 jaar).

Extra aandacht voor:

Techniek, toneel en dans

Gevestigd in

Caeciliaschool

Ophalen van school

Naast de Caeciliaschool, worden er ook kinderen van de Prins Willem Alexander (PWA), SBO Kingmaschool, Vrijeschool, Aloysiusschool en de ASV opgehaald met de stint (electronische bakfiets). 

Ons pand

Partou is gevestigd in de Caeciliaschool waarin we twee groepsruimten tot onze beschikking hebben. Allebei gezellig ingericht met veel hoeken waarin we verschillende activiteiten aanbieden. 

Onze speelplaats

We maken gebruik van het grote schoolplein met een zandbak, klimrek en schommels. Bovendien is er naast de school een mooie plek waarbij een plas ligt. Hier kunnen de kinderen vissen. 
Verder is er in de buurt een kinderboerderij, zijn er meerdere speeltuinen, het bos en binnenkort een natuurspeeltuin aanwezig.

Ons team 

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. De medewerkers voor peuteropvang zijn geschoold in het Voor- en Vroegschoolse Educatieprogramma Puk & Ko. Daarnaast hebben we ook een techniek- en muziekjuf.

Openingstijden peuterschool

Geopend op maandag tot en met vrijdag:
Van 8.30 tot 13.30 uur, verdeeld in een 'korte vroege' ochtend (8.30 - 11.00 uur), een 'korte late ochtend' (11.00 - 13.30 uur) en een 'lange' ochtend (8.30 - 13.30 uur). 

Openingstijden bso

Op maandag, dinsdag en donderdag geopend van 14.45 tot 18.30 uur 
Op woensdag en vrijdag geopend van van 12.00 tot 18.30 uur

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen in de Caeciliaschool, middenin de wijk Randenbroek. Onze bso is makkelijk bereikbaar vanuit Schuilenburg, Vermeerkwartier en ligt op de route van Leusden en de A28.
Er is voldoende parkeergelegenheid om en naast het gebouw.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden