Onze opvang

Buitenschoolse opvang

Onze vestiging beschikt over twee aparte groepsruimtes, elk met zijn eigen materialen en inrichting. De ene groep is vooral ingericht op de wat jongere leeftijd. Hier bieden we materialen aan voor de leeftijd van 4 tot 7 jaar. De andere groep richt zich op de wat oudere kinderen. We spelen daarnaast in de gymzaal waar de kinderen kunnen rennen, en in de patio waar ze met de waterbaan kunnen spelen.

Peuterschool

Wij hebben onze eigen peuterschoolruimte. De ruimte biedt de kinderen de mogelijkheid om te ontdekken, te ondernemen en te spelen. Wij hebben diverse hoeken gecreëerd voor de kinderen, met elk een verschillend thema. Buiten hebben wij ons eigen speelplein. Daarnaast kunnen wij ook gebruik maken van het schoolplein.

Soorten kinderopvang

  • Buitenschoolse opvang
  • peuterschool

Groepsindeling

Peuterschool

  • 1 peutergroep van 2 tot 4 jaar.*

Buitenschoolse opvang

  • 1 groep van 4 t/m 7 jaar
  • 1 groep van 8 t/m 12 jaar
* In sommige gevallen geldt dat de startdatum van opvang van uw kind begint vanaf de leeftijd van 2,5 jaar. Kijk voor meer informatie op het tariefblad van deze vestiging.

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Wij bevinden ons in de Parkschool.

Ophalen van school (bso)

Op maandag, dinsdag en donderdag worden de kinderen lopend opgehaald van De Zevensprong, de Tafelronde en de Parkschool. Ook halen wij kinderen op van de Professor Groenschool.

Op woensdag en vrijdag bevinden wij ons op de Raadhoven 2. De kinderen worden dan met een Partou-bus opgehaald van school

Ons pand

Buitenschoolse opvang

Wij hebben twee aparte groepsruimtes, elk met zijn eigen materialen en inrichting die is afgestemd op de verschillende leeftijden. Ook is er een gymzaal waar wij gebruik van mogen maken.

Peuterschool

In de verschillende themahoeken kunnen kinderen van alles ontdekken en ondernemen. De ruimte grenst aan onze eigen buitenruimte welke speciaal voor de peuters is ingericht. Hier hebben zij alle ruimte voor hun eigen spel.

Onze speelplaats

We hebben een mooi ruim plein, deels natuurlijk ingericht met onder andere duikelrekken tussen de bomen. Er zijn verschillende leuke speeltoestellen aanwezig, waaronder twee schommels. Op loopafstand bevindt zich een bos met een aangelegde natuurspeeltuin. Naast het schoolgebouw ligt een groot grasveld met 2 voetbalgoals. 

Ons team

Onze medewerkers van de bso hebben verschillende trainingen en cursussen gevolgd, waardoor zij in het bezit zijn van kennis op diverse gebieden. Zo kunnen zij verschillende workshops aanbieden, naar de behoeften van de kinderen. Onze medewerkers van de peuterschool  zijn vve getraind en hebben een taaltest afgerond. Zo kunnen zij de peuters naar ontwikkelingsbehoeften verschillende activiteiten en begeleiding aanbieden. We werken in kleine groepen, zodat we ieder kind veel persoonlijke aandacht kunnen geven.

Openingstijden

Buitenschoolse opvang

Op maandag, dinsdag en donderdag zijn geopend van 14.00 tot 18.30 uur. Op woensdag en vrijdag van 11.45 tot 18.30 uur, op de woensdag en vrijdag vangen wij de kinderen op bij Partou  Raadhoven 2.

In de vakanties en op studiedagen zijn wij geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

Peuterschool

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 13.30 uur. Daarin zijn verschillende mogelijkheden. Een korte vroege ochtend, 8.30 tot 11.00 uur, korte ochtend laat. 11.00 tot 13.30 uur, lange ochtend  8.30 tot 13.30 uur. Tijdens de schoolvakanties zijn wij gesloten.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich in de woonwijk Schothorst en is gesitueerd in een basisschool. De vestiging is via verschillende wegen te bereiken, en er is voldoende parkeergelegenheid. Let op: de school ligt enigszins verscholen tussen de huizen en flats.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden