Onze opvang

Wij gaan ieder jaar aan het begin van de zomervakantie met de oudste kinderen op bso-kamp. Verder organiseren wij diverse uitstapjes in de vakanties en bieden wij de mogelijkheid om deel te nemen aan workshops.

Soorten kinderopvang

  • Buitenschoolse opvang
  • peuterschool

Groepsindeling

  • 1 verticale groep van 4 tot en met 12 jaar.
  • 1 peutergroep van 2 tot 4 jaar.*
* In sommige gevallen geldt dat de startdatum van opvang van uw kind begint vanaf de leeftijd van 2,5 jaar. Kijk voor meer informatie op het tariefblad van deze vestiging.

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Ja, in basisschool De Wegwijzer

Ophalen van school (bso)

Kinderen worden lopend opgehaald vanaf de volgende scholen:
De Zevensprong De Tafelronde en eventueel De Wegwijzer op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Kinderen van de volgende scholen worden opgehaald met de Partoubus:
Professor Groenschool op maandag, dinsdag en donderdag (indien nodig ook woensdag en vrijdag). De Weesboom, De Drieslag en De Wingerd op woensdag en vrijdag.

Ons pand

Onze vestiging beschikt over twee aparte groepsruimtes, elk met zijn eigen materialen en inrichting die is afgestemd op de verschillende leeftijden. Ook is er een gymzaal waar wij gebruik van mogen maken.

Onze speelplaats

We hebben een mooi ruim plein, deels natuurlijk ingericht met onder andere duikelrekken tussen de bomen. Er zijn verschillende leuke speeltoestellen aanwezig, waaronder twee schommels. Op loopafstand bevindt zich een bos met een aangelegde natuurspeeltuin. Naast het schoolgebouw ligt een groot grasveld met 2 voetbalgoals.

Ons team

Onze medewerkers hebben verschillende trainingen en cursussen gevolgd, waardoor zij in het bezit zijn van kennis op diverse gebieden. Zo kunnen zij verschillende workshops aanbieden, naar de behoeften van de kinderen.

Openingstijden

Buitenschoolse opvang

Maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 tot 18.30 uur
Woensdag en vrijdag van 11.45 tot 18.30 uur

Op de woensdag vangen wij de kinderen op bij Partou op de Raadhoven 2.

In de vakanties en op studiedagen zijn wij geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

Wij volgen het continurooster van De Zevensprong.

Peuterschool

Geopend op maandag tot en met vrijdag:
Van 8.30 tot 13.30 uur, verdeeld in een 'korte vroege' ochtend (8.30 - 11.00 uur), een 'korte late ochtend' (11.00 - 13.30 uur) en een 'lange' ochtend (8.30 - 13.30 uur).

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich in de woonwijk Schothorst en is gesitueerd in een basisschool. De vestiging is via verschillende wegen te bereiken, en er is voldoende parkeergelegenheid. Let op: de school ligt enigszins verscholen tussen de huizen en flats.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden