Onze opvang

Onze bso zit in basisschool de Parkschool en beschikt over een gezellige plek waar de kinderen zich meteen thuis voelen. Ook de gymzaal en de buitenspeelplaats van de school zijn ons ‘thuis’. We doen veel aan sport en spel, van dansen tot dennenappels zoeken in het bos. Binnen spelen de kinderen o.a. met een poolbiljart een klimmuur en een tafelvoetbal. Ook gezellig muziek maken met de dj tafel hoort erbij!

Ook in de vakanties bieden we allerlei verschillende activiteiten. Zowel maak- als doe-activiteiten, maar ook bewegingsactiviteiten.

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

  • Maandag, dinsdag en donderdag een groep van 8- 12 jaar*
  • Woensdag en vrijdag een groep van 4- 12 jaar.
*kinderen in de leeftijd 4-7 jaar vangen wij deze dagen op, op onze bso op het Koningkarelpad.

Extra aandacht voor:

Natuur & techniek

Gevestigd in

Wij bevinden ons in de Parkschool.

Ophalen van school (bso)

Op maandag, dinsdag en donderdag worden de kinderen lopend opgehaald van de Weesboom, de Drieslag en de Parkschool. Ook halen wij kinderen op van de Professor Groenschool.

Op woensdag en vrijdag worden de kinderen met een Partou-busje opgehaald van de onderbouw Parkschool de Tafelronden en de Zevensprong. Ook halen wij kinderen op van de Professor Groenschool.

Ons pand

Wij hebben een hele eigen gedeelte van de school, waarin we gebruik maken van de gymzaal de aula en de groepsruimte elk met zijn eigen materialen en inrichting die is afgestemd op de verschillende leeftijden. 

Onze speelplaats

We hebben een mooi ruim plein, deels natuurlijk ingericht met onder andere een zandbak, klimtoestellen en een glijbaan. Tegenover de school zit een gymzaal met daarachter een pannaveldje. Aan de andere kant (wel even de weg oversteken) ligt een heel mooi groot grasveld met voetbalgoaltjes. Op loopafstand hebben we het bos, de natuurspeeltuin, en nog enkele kleine speeltuinen. Hier maken we dan ook in de lente en zomer vaak gebruik van. 

Ons team 

Onze medewerkers van de bso hebben verschillende trainingen en cursussen gevolgd, waardoor zij in het bezit zijn van kennis op diverse gebieden. Zo kunnen zij verschillende workshops aanbieden, naar de behoeften van de kinderen.

Openingstijden

Op maandag, dinsdag en donderdag zijn geopend van 14.00 tot 18.30 uur. Op woensdag en vrijdag van 11.45 tot 18.30 uur, In de vakanties en op studiedagen zijn wij geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang ligt tussen het Schothorst-station en winkelcentrum Schothorst, in basisschool De Parkschool. Onze locatie bevindt zich vlakbij het bos en het CNME, met daarbij een prachtige natuurspeeltuin. Er is daarom genoeg parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden