Onze opvang

Op onze bso staat iedere maand een activiteiten-thema centraal.
Daarnaast geeft de groepsleiding ook verschillende workshops, van knutselen tot bewegingsactiviteiten.  De kinderen mogen zelf bepalen of ze mee willen doen met activiteiten en hebben zelf de keuze hoe ze hun dag in willen delen. Ook in de vakanties bieden wij een thema aan met daar omheen allerlei verschillende activiteiten. Zowel maak- als doe-activiteiten, maar ook bewegingsactiviteiten.

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

twee verticale bso-groepen van 4 tot 12 jaar

Extra aandacht voor:

Kunst & cultuur 

Gevestigd in

Basisschool De Wingerd

Ophalen van school (bso)

Op maandag, dinsdag en donderdag worden de kinderen lopend opgehaald. Op woensdag en vrijdag worden de kinderen opgehaald met een busje.

Ons pand

Onze bso zit in basisschool ‘De Wingerd’ en beschikt over twee lokalen waarin twee groepen zitten in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. De ene groep is vooral ingericht op de wat jongere leeftijd, de andere groep is vooral ingericht op de wat oudere kinderen.
Ook andere ruimtes in school kunnen we gebruiken, zoals de aula, waar onder andere computers, tennistafel en een voetbaltafel staan. Ook heeft de school een kleine sportzaal waar wij gebruik van kunnen maken als we lekker willen bewegen met de kinderen.

Onze speelplaats

De school heeft een groot schoolplein met onder andere een zandbak, klimtoestellen en een glijbaan. Naast ons eigen buitenspeelgoed mogen wij ook gebruik maken van het buitenspeelgoed van de school (zoals fietsjes, heel veel zandbakspullen en watertafels.). De kinderen kunnen op 3 grote schoolpleinen spelen.

Tegenover de school zit een gymzaal met daarachter een pannaveldje. Aan de andere kant (wel even de weg oversteken) ligt een heel mooi groot grasveld met voetbalgoaltjes. Op loopafstand hebben we het bos, de natuurspeeltuin, CNME en nog enkele kleine speeltuinen liggen. Hier maken we dan ook in de lente en zomer vaak gebruik van. 

Ons team 

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 14.00 tot 18.30 uur.
In de vakanties zijn wij open van 7.30 tot 18.30 uur.
Op de vrijdagen zitten wij op andere locaties en in de vakantie voegen wij samen met onze andere vestiging.

Wij volgen het continurooster van De Zevensprong.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang ligt tussen het Schothorst-station en winkelcentrum Schothorst, in basisschool De Wingerd. Onze locatie bevindt zich vlakbij het bos en het CNME, met daarbij een prachtige natuurspeeltuin. Er is daarom genoeg parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden