Wist je dat...

we twee mooie lokalen hebben? 

We zitten in twee mooie, grote en vooral gezellige lokalen waar we met de kinderen leuke dingen ondernemen, zoals workshops en andere activiteiten!

er binnen én buiten vanalles te beleven is? 

Voor de oudere kinderen is er binnen en buiten genoeg te doen, zoals tennis bij de tennistafel, tafelvoetballen en computeren.

we in een leuke omgeving zitten? 

De omgeving bij onze bso is leuk en uitdagend. Zo kunnen we met de kinderen bijvoorbeeld naar het bos, naar CNME of naar de natuurspeeltuin.

wij het sportzaaltje van school gebruiken? 

We kunnen spelletjes of bewegingsactiviteiten doen in het sportzaaltje in de school. Op dinsdag kunnen de kinderen in de gymzaal tegenover onze vestiging dansen, deze lessen worden gegeven door Movingstars. Wij brengen en halen de kinderen naar deze gymzaal, zodat de kinderen ook kunnen sporten onder bso-tijd en u als ouder niet eerder hoeft te stoppen met werken.

wij vaak buiten spelen? 

Wij spelen lekker vaak buiten met de kinderen. Ons schoolplein en de omliggende schoolpleinen zijn erg groot en de kinderen kunnen zich buiten dus heerlijk vermaken.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden