Onze opvang

Op onze peuterschool staat het spelend ontwikkelen centraal. Met het thematische educatieprogramma ‘Puk & Ko’ bieden we kinderen van 2 tot 4 jaar de beste voorbereiding op de basisschool. Deze methode is goed voor de ontwikkeling van alle kinderen, ook voor kinderen die juist al wat verder in hun ontwikkeling zijn. Onze medewerkers zijn in het programma geschoold.

Iedere maand staat er een ander thema centraal waar alle activiteiten op afgestemd worden. In de grote kring van alle kinderen komt het maandhema aan bod, en één medewerker herhaalt met een klein groepje kinderen het thema nog eens of ze bereidt de kinderen voor op een activiteit met de grote groep. Daarna gaat de grote groep knutselen, spelletjes doen, luisteren naar voorlezen, praten, zingen en bewegen op muziek: allemaal activiteiten die aansluiten bij het thema van de week. Er is regelmatig tijd om in de veilige buitenruimte te spelen. Bij slecht weer blijven we binnen en doen bewegingsspelletjes of dansen.

We werken samen met de basisschool waar uw kind naar toe gaat en dragen in overleg met de ouders onze observatie- en toetsgegevens daaraan over. Zo sluit de basisschool goed aan bij wat uw kind nodig heeft. De peuterschool valt onder de Wet Kinderopvang, waardoor u kinderopvangtoeslag kunt aanvragen bij de overheid.

Soorten kinderopvang

Peuterschool

Groepsindeling

Eén groep van maximaal veertien peuters van 2 tot 4 jaar.*

* In sommige gevallen geldt dat de startdatum van opvang van uw kind begint vanaf de leeftijd van 2,5 jaar. Kijk voor meer informatie op het tariefblad van deze vestiging.

VVE-programma

Ja; Puk & Ko

Extra aandacht voor:

VVE-programma ‘Puk & Ko’

Gevestigd in een school

Gevestigd in basisschool De Weesboom.

Onze speelplaats

We beschikken over een veilige buitenruimte.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Onze medewerkers zijn geschoold in het Voor- en Vroegschoolse Educatieprogramma Puk & Ko.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 13.30 uur, verdeeld in een 'korte vroege ochtend’ (8.30 tot 11.00 uur), een 'korte late ochtend' (11.00 tot 13.30 uur) en een 'lange ochtend’ (8.30 tot 13.30 uur).

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in Amersfoort Noord in de wijk Schothorst.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden