Onze opvang

Onze buitenschoolse opvang heeft extra aandacht voor sport en bewegen. Onze medewerkers lopen dan ook in sportkleding en hebben affiniteit met sport, of zelfs een sportopleiding gevolgd.

Elke dag ondernemen we een activiteit die met sport of bewegingsspel te maken heeft, zoals hockey, tennis, rugby, basketbal, levend stratego of trefbal. Daarnaast is er ook altijd de mogelijkheid om creatieve activiteiten te ondernemen. De activiteiten zijn leuk voor de kinderen én ze leren hun grove motoriek en behendigheid te ontwikkelen. 

Wij werken nauw samen met de hockeyvereniging Amersfoortse Mixed Hockey Club. We brengen de kinderen naar hockeytraining en halen ze op verzoek ook weer op. Daarnaast wordt er voor eten en drinken op de club gezorgd.

Soorten kinderopvang

Sport-bso en bso-extra


Groepsindeling

  • 1 groep 4 tot 6 jaar
  • 2 groepen 6+ jaar
  • 1 groep bso-extra

Extra aandacht voor:

Sport & spel


Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Sportvereniging

Ophalen van school (bso)

Kinderen van de ASV, Joost van de Vondel en School op de Berg worden alle dagen met de bus opgehaald door de pedagogisch medewerkers.

Kinderen van de Pallas Athene, Tafelronde, het Anker, Aloysiusschool en de Kubus worden opgehaald door een taxi ( m.u.v. Kubus woensdag 12.00 uur) van taxi Cello door een chauffeur met herkenbare kleding. Taxi cello werkt met vaste chauffeurs die in bezit zijn van een  VOG. 

Ons pand

We zijn gevestigd in de kantine van hockeyvereniging AMHC op de begane grond, met mooie eigen ruimtes.

Onze speelplaats

We kunnen ons uitleven op de kunstgrasvelden, in het bos en in het bosbad.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een sportinstructeur en een medewerker met een creatieve achtergrond in huis.

Openingstijden

Geopend op alle werkdagen aansluitend op schooltijden tot 18.30 uur. In vakanties en op studiedagen geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen in het sportpark Birkhoven, op het terrein van hockeyvereniging AMHC en op de grens van Soesterkwartier en het Bergkwartier. Bij het sportpark is een groot openbaar parkeerterrein.
Met het openbaar vervoer is de vestiging ook goed te bereiken, vanaf het station rijdt u met de bus binnen vijf minuten naar de bushalte op een paar honderd meter van de vestiging.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden