Onze opvang

Peuterschool

Op onze peuterschool zetten kinderen tussen 2 en 4 jaar spelenderwijs hun eerste stappen naar zelfstandigheid. Met behulp van de methode Uk & Puk en het bieden van een vaste structuur wordt de sociale en emotionele ontwikkeling van uw kind op alle vlakken op een speelse manier gestimuleerd en zorgt dit voor een soepele overgang naar de basisschool.

Voorschoolse Educatie (VE) heeft als belangrijkste doel eventuele achterstanden bij peuters te voorkomen en/of te verminderen. Door het educatieve programma Uk & Puk en een fijne en intensieve samenwerking met de basisscholen bieden wij uw kind een goede basis voor de basisschool. Uk & Puk is gericht op taalontwikkeling, voorbereidend rekenen en sociaal emotionele ontwikkeling. Bij het aanbieden van alle thema’s staat het speelse karakter centraal.

Buitenschoolse opvang

De kinderen kunnen op de bso aangeven welke activiteiten zij leuk vinden en op basis van hun wensen en behoeften plannen we de activiteiten in. Elke week zijn er activiteiten en workshops die zowel leuk als uitdagend zijn voor de kinderen. Er worden onder andere knutselactiviteiten gedaan, zoals het schilderen van stenen die kinderen zelf zoeken in het bos. Ook bieden we kookactiviteiten aan, zoals appelchips en cupcakes maken. Maar wij richten ons ook op beweging door het aanbieden van sport en spel!

Soorten kinderopvang

  • Peuterschool
  • Buitenschoolse opvang
  • Voorschoolse opvang (bij voldoende aanmeldingen. Vraag naar de mogelijkheden bij de manager!)

Groepsindeling

  • bso:  drie bso-groepen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar
  • peuterschool: één groep in de leeftijd van 2 tot 4 jaar*
* In sommige gevallen geldt dat de startdatum van opvang van uw kind begint vanaf de leeftijd van 2,5 jaar. Kijk voor meer informatie op het tariefblad van deze vestiging.

Extra aandacht voor:

Sport & spel

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

In basisschool ‘t Anker

Ophalen van school (BSO)

‘t Anker, De Magneet, de Kubus.

Ons pand

Partou bevindt zich aan het einde van de gang in basisschool ‘t Anker.
De ruimte heeft een huiselijke sfeer door de gezellige inrichting met verschillende hoeken, zoals de bouwhoek en chillhoek met banken. De keuken biedt de mogelijkheid om kookworkshops aan te bieden. Naast onze bso-ruimte bevindt zich de gymzaal, waar wij ook veel gebruik van maken. Hier bieden wij met veel regelmaat sport- en spelactiviteiten aan.

De peuterschool en de bso-groep voor de jongste kinderen is gesitueerd in de dependance van de basisschool. In deze dependance bevinden zich ook de kleuterklassen. De jongste kinderen hebben dus een eigen speelplaats en eigen ruimte.

Onze speelplaats

Het schoolplein biedt veel ruimte om te spelen. Het natuurspeelplein van de school is een prachtige plek om als kind midden in de natuur lekker aan de slag te gaan en rond te wandelen of rennen. Er is ook een basketbalveldje aanwezig en een speelveldje met klautertoestel. Bovendien ligt er een speeltuin nabij, waar wij ook met plezier gebruik van maken.

Ons team

Wij hebben een vast, stabiel, enthousiast en creatief team dat er is voor ieder kind!
Met behulp van SRO, workshops vanuit externe organisaties en onze eigen creatieve pedagogisch medewerkers bieden wij een breed scala aan activiteiten.

Openingstijden

Buitenschoolse opvang

Uw kind kan bij ons terecht op maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 18.30 uur.

In de vakanties zijn wij geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

Peuterschool

Geopend op maandag tot en met  vrijdag van 8.30 tot 13.30 uur.

Voorschoolse opvang

Geopend Op maandag, dinsdag en donderdag van 7.00 tot 8.30 uur.
 

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd op Dollardstraat 123 in Amersfoort Soesterkwartier. We zijn gemakkelijk te bereiken en de parkeergelegenheid is prima.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden