Onze opvang

Op onze bso zijn kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar van harte welkom! Wij vragen naar de behoeften van de kinderen en passen hier de activiteiten op aan, leeftijdsgerichte activiteiten dus. Ook zijn er kind-ouder-workshops waarbij u als ouder ook wordt uitgedaagd.

Soorten kinderopvang

  • Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

Wij hebben één bso-groep in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar. 

Extra aandacht voor:

Sport & spel 

Gevestigd in

basisschool De Kubus 

Ophalen van school (BSO)

Basisschool De Kubus, De Magneet, ASV en Het Anker. 

Ons pand

Onze ruime en lichte bso-ruimte heeft een huiselijke sfeer waar kinderen voldoende materiaal en ruimte hebben om hun creatieve activiteiten uit te voeren, maar ook om lekker te relaxen op de bank met een boek of tijdschrift, een film te kijken of te spelen op de spelcomputer. Omdat wij gevestigd zijn in de school, kunnen de kinderen ook in de hal lezen, een gezelschapsspelletje spelen of lekker ravotten! 

Onze speelplaats

Aan ons gebouw grenst het grote speelterrein, met onder andere een zandbak en speeltoestellen. Op het plein bieden we ook vaak sport- en spelactiviteiten aan. Hier is voldoende ruimte voor. Wij maken ook veel gebruik van de nabijgelegen speel- en voetbalvelden en de speeltuinvereniging. 

Ons team 

Onze enthousiaste, creatieve en allround pedagogisch medewerkers zorgen elke dag voor nieuwe uitdagingen op de bso. Wij werken met een vast team, waardoor de bso een vertrouwde plek is voor elk kind. 

Openingstijden

In de reguliere weken zijn wij geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 tot 18.30 uur.
Op woensdag worden de kinderen op  onze bso-vestiging op sportpark Birkhoven opgevangen en op vrijdag op onze bso aan de Dollardstraat 123, gevestigd in basisschool 't Anker.

In de schoolvakanties zijn wij geopend van 7.30 tot 18.30 uur en voegen wij samen met onze vestigingen aan de Spaarnestraat en Dollardstraat. Als ouder krijgt u ruim van te voren een nieuwsbrief, waarin het programma van de vakantie wordt aangegeven en op welke vestiging uw kind wordt opgevangen. 

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in de bovenbouwlocatie van basisschool De Kubus, gelegen aan de Noordewierweg in het Soesterkwartier. 
De bereikbaarheid van onze bso is prima en er is voldoende parkeergelegenheid op de Noorderwierweg.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden