Onze opvang

Peuterschool

Op onze peuterschool zetten kinderen tussen 2 en 4 jaar spelenderwijs hun eerste stappen naar zelfstandigheid. Met behulp van de methode Uk & Puk en het bieden van een vaste structuur wordt de sociale en emotionele ontwikkeling van uw kind op alle vlakken op een speelse manier gestimuleerd en zorgt dit voor een soepele overgang naar de basisschool.

Voorschoolse Educatie (VE) heeft als belangrijkste doel eventuele achterstanden bij peuters te voorkomen en/of te verminderen. Door het educatieve programma Uk & Puk en een fijne en intensieve samenwerking met de basisscholen bieden wij uw kind een goede basis voor de basisschool. Uk & Puk is gericht op taalontwikkeling, voorbereidend rekenen en sociaal emotionele ontwikkeling. Bij het aanbieden van alle thema’s staat het speelse karakter centraal.

Buitenschoolse opvang

We bieden veel activiteiten aan voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 8 jaar. Hier zien we dat het vrije spel vaak in trek is, maar ook het knutselen, voorlezen, koken en bakken, muziek maken, voetballen en gezelschapspelletjes zijn populair bij de kinderen. Wij werken kindgericht, waarbij we naar de behoeften en wensen van het kind luisteren en daarop inspelen. Op die manier bieden we in overleg met de kinderen de activiteiten aan. 

Soorten kinderopvang

  • Buitenschoolse opvang
  • Peuterschool

Groepsindeling

  • Een bso-groep voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 8 jaar. 
  • Een groep  voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar.*
* In sommige gevallen geldt dat de startdatum van opvang van uw kind begint vanaf de leeftijd van 2,5 jaar. Kijk voor meer informatie op het tariefblad van deze vestiging.

Extra aandacht voor:

Kunst & cultuur 

Gevestigd in

Basisschool De Kubus 

Ophalen van school (bso)

Basisschool De Kubus en basisschool De Magneet 

Ons pand

De bso-ruimte is gezellig en huiselijk ingericht.  We beschikken over een vliering, waar kinderen zich terug kunnen trekken in een hangmat of zitzak om een boekje te lezen of lekker te kletsen. 

De peuterschool en de jongste kinderen van de bso hebben een eigen groep op de begane grond van de school.

Onze speelplaats

Wij beschikken over een groot schoolplein met speeltoestellen en een zandbak. Vlakbij de bso is een voetbalveld, waar wij ook graag gebruik van maken. 

Ons team 

Onze pedagogisch medewerkers beschikken over creatieve kwaliteiten, pedagogisch inzicht en enthousiasme. Kindgericht werken staat bij ons voorop! 

Openingstijden

Buitenschoolse opvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 18.30 uur.
Op woensdag worden de kinderen opgevangen op onze bso op sportpark Birkhoven en op vrijdag op onze bso aan de Dollardstraat 123 in basisschool 't Anker.

In vakantieweken zijn we open van 7.30 tot 18.30 uur.

Peuterschool

Geopend op maandag tot en met  vrijdag van 8.30 tot 13.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang ligt in het Soesterkwartier en bevindt zich in een onderbouwlocatie van basisschool De Kubus, gelegen aan de Spaarnestraat 2. 
Rondom de school zijn voldoende parkeergelegenheden en het gebouw ligt aan de doorgaande Noorderwierweg, waardoor de locatie gemakkelijk te bereiken is.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden