Onze opvang

Op onze buitenschoolse opvang hebben wij elke periode van vakantie tot vakantie een schoolweken-activiteitenprogramma en natuurlijk een vakantieprogramma. In de vakanties gaan wij er vaak lekker op uit. Bekijk hier het zomervakantieprogramma van dit jaar.

We werken samen met onze vestiging op Oceaan 8 en de tennisclub Vathorst, waarmee we tennisclinics organiseren. Zo nu en dan houden we externe workshops van verschillende disciplines. Zo is er bijvoorbeeld een doctorandus in de Techniek met technisch lego op bezoek geweest, voor het bouwen van een Brondorp-maquette met dynamo-aandrijving voor de verlichting, en is er een eigen vrachtwagen met op batterij werkende koplampen gemaakt. Ook hebben wij voetbal-clinics gehad van een echte semi-profvoetballer van Ordu Spor uit Turkije. Imponerend!

Ook handig: uw kind tijdens de opvang zwemles laten volgen!

Soorten kinderopvang

  • Buitenschoolse opvang
  • Voorschoolse opvang

Groepsindeling

De locatie is opgesplitst in 4 speelzones.

Eiland-zijde
Zeesterren (30 kindplaatsen):  
4 tot 5-jarigen, zij bevinden zich op de eerste verdieping van het kinderdagverblijf, in 2 mooie ruimtes die zijn ingericht voor deze leeftijdscategorie.
Haaien (20 kindplaatsen): 
5 tot 8-jarigen, deze ruimte bevindt zich op de begane grond bij het speelplein bij het eiland. 

Oever-zijde
Inktvissen: (30 kindplaatsen):
5 tot 8 jarigen, deze starten op in het kookatelier en mediatheek. 
Orka's en zeehonden: (20 en 30 kindplaatsen):
De kinderen die 8 jaar en ouder zijn, starten op bij het podium. Na de opstart is er een open deuren beleid aan de oever-zijde en kunnen kinderen zelf kiezen waar ze willen spelen of met welke activiteit ze mee willen doen. 

Extra aandacht voor:

Kunst en cultuur

Gevestigd in

Brede school De Bron 

Ophalen van school (bso)

Onze vestiging bevindt zich in de school. Dus de overdracht vindt in school of op het schoolplein plaats, of kinderen mogen zelfstandig naar hun eigen stamruimte lopen.

Ons pand

Onze bso zit in brede school De Bron. Na schooltijd kunnen de kinderen naar hartenlust spelen en maken wij gebruik van de vele 'ateliers' die het pand zo uniek maken. Zoals het ‘glitter & glamour’-atelier, het techniek-atelier, het podium en de kookateliers en in de nabije toekomst ook een mediatheek en (science)-laboratorium.
Samen met de scholen maken wij gebruik van deze multifunctionele ruimtes. Ook zijn er 2 gymzalen inpandig die wij zo nu en dan huren. 

Onze speelplaats

Aan de kant van 'het eiland' hebben de kleuters een fantastisch speelplein tot hun beschikking aan het water, maar natuurlijk volledig daarvan afgeschermd.  Op dit speelplein zijn onder meer een piratenschip, zandbakken en een waterpomp.
Voor de oudste kinderen is er een groot plein met speeltoestellen en een speelveld voor allerlei sporten. De grote blokken nodigen daarnaast uit tot creatief spel. 
Aan de andere zijde bevindt zich een werkelijk prachtige unieke natuurspeelplaats: het Bronpark. Een grote houten toren kijkt uit over het meer. Daarnaast is er een zandplaats met waterpomp en een uitnodigende, trapsgewijze houten afwatering, maar ook een jeu-de-boulesbaan en volleybalveld.
Een separaat eilandje is te bereiken via een loopbruggetje, via keien en via een pontje aan een touw. Op het eiland is er een wildgroei van allerlei planten en een tunnel van twijgen. Het water is daar ondiep. 
Al met al een hele uitdagende omgeving, waarvan de bso-kinderen, na toestemming van hun ouders, gebruik mogen maken. Natuurlijk worden de kinderen hier goed begeleid en zijn de aangeboden activiteiten afgestemd op leeftijd en de behaalde zwemdiploma's van de kinderen. Daarnaast zijn er vele kleine speeltuintjes op loopafstand in de buurt. 

Ons team 

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Wij hebben een drama-docent in ons midden en een multimedia-expert. Ook worden we regelmatig ondersteund door stagiaires ‘sport & bewegen’. 

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.
In schoolweken van 14.00 tot 18.30 uur.
In de vakantie van 7.30 tot 18.30  uur. 
Voorschoolse opvang van 7.00 tot 8.30 uur, met ontbijt!
Wij volgen het continurooster van Kon Tiki.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich in brede school De Bron in Vathorst. Er is volop parkeergelegenheid rondom De Bron. Het gebouw van De Bron bestaat uit ‘het eiland’, omringd door water en uit ‘de oever’ op vaste wal. Beide hebben prachtig uitzicht over het meer en de natuurspeelplaats.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden