Wist je dat...

wij veel in natuurspeelplaats Bronpark doen? 

We zijn gevestigd op een prachtige locatie, omgeven door water en een unieke natuurspeelplaats: Bronpark. Daarbij werken we samen met het naast De Bron gelegen etablissement: ‘Bij Daphne in de kas’. Ook de bso heeft een stukje in haar moestuin om zelf producten in te verbouwen.

wij creatief zijn in onze ateliers? 

Gezamenlijk gebruiken we de vele ateliers in ons gebouw. Er is niet alleen een atelier voor handvaardigheid, maar ook een atelier voor techniek en bijvoorbeeld een atelier ‘glitter & glamour’ met 4 naaimachines en kleedpoppen. Met voldoende mogelijkheden voor nog meer ateliers!

we samenwerken met de andere partners in ons gebouw? 

De bso werkt samen met de andere partners in het gebouw. Naast de scholen Atlantis en Kon-Tiki zijn andere partners onder andere Villa Vathorst (welzijn), Versa (jongerenwerk) en SRO (verhuur gymzalen en beheer horeca) en natuurlijk kinderdagverblijf Partou Oceaan 8. Een gezamenlijke stuurgroep zorgt ervoor dat De Bron een fijne ontmoetingsplaats wordt voor alle omwonenden. Daarnaast werkt de bso op woensdag en vrijdag samen met Villa Vathorst. Kinderen uit de wijk worden uitgenodigd mee te doen met het woensdagmiddagprogramma.

we mooie speelpleinen hebben met prachtige eigentijdse speeltoestellen?

De Bron een gezellige ontmoetingsplek is?

In De Bron bevindt zich ook ‘De Baron’, een horeca-etablissement. De Baron is dagelijks geopend voor alle omwonenden en partners en wordt gebruikt als kantine voor sportactiviteiten buiten schooltijd en voor feesten en partijen. Dat zorgt ervoor dat De Bron een gezellige ontmoetingsplek is!

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden