Barbara Kars

Partou kinderopvang Amersfoort

Welkom bij Partou aan de Oceaan 8!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Oceaan 8 in Amersfoort. 

Wij bieden dagopvang en peuteropvang

Onze dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar is gevestigd in een licht en ruimtelijk pand met grote ramen en uitzicht over water. We vinden het leuk om samen te kokkerellen en onze konijnen te verzorgen en gaan soms met de kinderen op visite bij het nabij gelegen verzorgingshuis. Een feest voor de kinderen én voor de opa’s en oma’s! Het kinderdagverblijf loopt over in de buitenschoolse opvang, waardoor de kinderen in een vertrouwde omgeving de overstap naar school maken.

Op de peuterschool zijn peuters van 2  tot 4 jaar in goede handen. We werken met het educatieve programma Puk & Ko, waarin elke maand een ander thema centraal staat en waarmee de kinderen optimaal worden voorbereid op de basisschool.

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden