Wist u dat...

wij met de 3-plussers weleens naar de bso gaan? 

Met de 3-pluskinderen gaan wij een aantal keer per week naar de bso toe en bieden wij uitdagende spellen en werkjes voor de kinderen. Een leuke en speelse voorbereiding op de school.

we regelmatig kokkerellen met de kinderen? 

De peutergroepen bakken regelmatig samen met de medewerkers wat lekkers! Kaasstengels, worstenbroodjes, pepernoten, cake, koekjes… alles is mogelijk! Dit smikkelen we dan in de middag met alle kinderen samen lekker op.

we soms bij het verzorgingshuis op visite gaan? 

Alle kinderen van het kinderdagverblijf gaan eens per kwartaal op bezoek bij de opa's en oma's in het verzorgingshuis in de buurt. Gezellig samen spelletjes spelen met een lekker kopje thee en een koekje natuurlijk. Voor zowel de kinderen als de opa's en oma's een waar feest!

kinderen bij ons gemakkelijk overstappen van dagopvang naar bso? 

Het kinderdagverblijf loopt over in de buitenschoolse opvang. De kinderen kunnen zo in een vertrouwde omgeving de overstap naar school maken en wij zorgen voor een warme overdracht.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden