Onze opvang

Peuterschool

Op onze peuterschool zetten kinderen tussen 2 en 4 jaar spelenderwijs hun eerste stappen naar zelfstandigheid. Met behulp van de methode Uk & Puk en het bieden van een vaste structuur wordt de sociale en emotionele ontwikkeling van uw kind op alle vlakken op een speelse manier gestimuleerd en zorgt dit voor een soepele overgang naar de basisschool.

Voorschoolse Educatie (VE) heeft als belangrijkste doel eventuele achterstanden bij peuters te voorkomen en/of te verminderen. Door het educatieve programma Uk & Puk en een fijne en intensieve samenwerking met de basisscholen bieden wij uw kind een goede basis voor de basisschool. Uk & Puk is gericht op taalontwikkeling, voorbereidend rekenen en sociaal emotionele ontwikkeling. Bij het aanbieden van alle thema’s staat het speelse karakter centraal.

Soorten kinderopvang

  • Peuterschool

Groepsindeling

Peuterschool

  • 1 groep in de leeftijd van 2 tot 4 jaar*
* In sommige gevallen geldt dat de startdatum van opvang van uw kind begint vanaf de leeftijd van 2,5 jaar. Kijk voor meer informatie op het tariefblad van deze vestiging.

Gevestigd in

Multifunctioneel centrum De Brink 

Ons pand
De peuterschool is gesitueerd in twee ruimtes op de begane grond van De Brink.

Onze speelplaats

De buitenruimte bestaat uit een afgebakend speelplein voor de jongere kinderen, met zandbak. Vlakbij zit natuurboerderij de Brinkhorst waar wij regelmatig met de kinderen naartoe gaan om bij de dieren te kijken. In de nabije omgeving liggen tennisbanen en hockeyvelden, waar wij als uitje met de kinderen naartoe kunnen. Daarnaast nemen wij ook graag de bus naar de andere kant van de stad, om daar de omgeving van Amersfoort te gaan verkennen! 

Ons team 

Ons sportieve en creatieve team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. De pedagogisch medewerkers op de peuterschool zijn geschoold in het Voor- en Vroegschoolse Educatieprogramma ‘Puk & Ko’.  


Openingstijden

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
Van 8.30 tot 13.30 uur, verdeeld in een 'korte vroege' ochtend (8.30 - 11.00 uur), een 'korte late ochtend' (11.00 - 13.30 uur) en een 'lange' ochtend (8.30 - 13.30 uur) 

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich in de wijk Vathorst in Amersfoort in het gezamenlijke gebouw De Brink. Er zijn rondom het gebouw voldoende parkeergelegenheden voor auto en fiets. Het pand ligt in de nabije omgeving van station Vathorst.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden