Wist je dat...

9-plussers zelf onze ruimte inrichten? 

We hebben een 9-plusgroep die de kinderen zelf inrichten. Dit is in een opbouwende fase. Wij laten de kinderen mee bedenken, besluiten en uitvoeren in de invulling van de ruimte.

we een indoor klimwand hebben? 

De hobbyruimte heeft een indoor klimwand met dikke valmatten. Kinderen maken hier graag gebruik van. Hier kunnen ze lekker hun energie kwijt! Daarnaast is de ruimte ook ideaal om lekker hutten te bouwen met grote doeken.

we geregeld naar de natuurboerderij gaan? 

Vlakbij onze bso is een natuurboerderij (de Brinkhorst), die wij regelmatig met de kinderen bezoeken.

we samenwerken met Partou aan de Zwartsluiskade? 

We werken samen met Partou aan de Zwartsluiskade, met name tijdens de vakanties. Zo zorgen we voor een uitdagend en gevarieerd aanbod voor de oudere kinderen.

we diverse feesten organiseren? 

We houden een jaarlijkse disco voor de kinderen, samen met vriendjes en vriendinnetjes de voetjes van de vloer! Ook hebben we een jaarlijks zomerfeest als afsluiting van het schooljaar en een gezellige start van de zomervakantie. Tijdens de jaarlijkse Avond-4-daagse zorgen wij ervoor dat de kinderen met een gevulde buik op weg kunnen en moedigen wij alle kinderen enthousiast aan!

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden