Annette Hellinga
Susanne Douwstra

Partou kinderopvang Amersfoort

Welkom bij Partou aan de Zwartsluiskade 2!

Namens onze teams heten wij uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de  Zwartsluiskade in Amersfoort.

Wij bieden peuteropvang en buitenschoolse opvang

Op onze peuterschool wordt uw kind optimaal voorbereid op volgende stap naar de basisschool. Dit doen wij door nauw met hen samen te werken en de kinderen spelenderwijs voor te bereiden op het gebied van taal, rekenen en motorische ontwikkeling.  

Wij hebben alle gemakken van een grote bso, met alle gezelligheid van een kleinschalige opvang. We zijn een echte activiteitenspecialist. Uw kind kan bijvoorbeeld uit de voeten in ons atelier, de moestuin, het kookcafé, de gymzaal, de speellokalen en pleinen, en ’s zomers mee op kamp!

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden