Wist je dat...

... wij voor de kleuters een supergezellige aparte groep hebben?

Na een dag vol nieuwe dingen leren op school kunnen kleuters bij ons weer even tot rust komen bij een knus eet & drinkmoment. Er is dan volop tijd ieder kind even in het zonnetje te zetten. Dagelijks zorgen wij voor een liefdevolle omgeving waar kleuters zich speciaal voelen en iets bijzonders ervaren: van liedjes zingen met gitaar, een koprol leren tijdens Nijntje-gym tot ijscoman spelen in een zelfgebouwde ijskraam.Ieder kind is anders. Gelukkig kunnen wij daar volop op inspelen;  met verschillende speelhoeken voor ‘vrij spel’ maar ook door het aanbieden van allerlei workshops. Bovendien kunnen de jongste kinderen altijd buiten spelen in de aangrenzende  “tuin”, maar gaan wij ook  regelmatig naar onze eigen speelzaal om te rennen of dansen.

... we een superenthousiast, ervaren en veelzijdig team hebben?  

Ons team bedenkt verrassende activiteiten, gericht op leeftijd en interesses. De veelzijdigheid van ons team maakt dat wij thuis zijn op vele terreinen. We hebben pedagogische medewerkers met een sportachtergrond, maar ook een gitarist, een kunstenaar en een natuurexpert. Ons ervaren team zorgt voor persoonlijke aandacht en een fijne sfeer op de groep. 

... wij onlangs gestart zijn met een pilot: gratis bso-kinderen wegbrengen naar sportclubs (en in de toekomst ook tijdens de opvang zwemles mogelijk willen maken…)

Op dit moment hebben wij een gediplomeerde collega extra in dienst genomen die onze bso-kinderen met een busje van school haalt. Deze collega zorgt er ook voor dat kinderen gebracht worden naar voetbal of hockey. Voor iedere ouder is het mogelijk een verzoek te doen voor het brengen naar een sportclub of muziekles.  Partou coördineert de logistiek en maakt afspraken met ouders over de overdracht. Zo kunnen kinderen toch hun favoriete sport beoefenen! En we blijven dromen: in de toekomst willen wij ook gaan rijden voor zwemlessen. Zo doen we voortdurend ons best om het u als ouder zo makkelijk mogelijk te maken!

... sommige kinderen niet meer van de bso af willen?

Heel cool: de oudste kinderen van 9+ (zo'n 25 per middag) hebben bij ons een eigen chillruimte: ‘de Beetles’. Eigen verantwoordelijkheid en kinderparticipatie spelen een grote rol in deze groep. Samen draagt iedereen bij aan een fijne bso. Zo is er dit jaar bijvoorbeeld gestemd welke regels er gelden op de groep. Kinderen van 9+ kunnen immers al heel goed meedenken wat wel en niet kan. Ook bijzonder: op deze groep doen de kinderen per toerbeurt de eigen afwas!  Meedenken met de workshops mag natuurlijk altijd. Afgelopen schooljaar was ‘Heel Beetles Bakt’ een groot succes!

... ons schoolplein steeds groener wordt…

Sinds vorig schooljaar vindt u steeds meer natuur op ons plein. Binnenkort beginnen we aan de tweede fase van de realisatie van een Groen Schoolplein. Ook de bso helpt een handje mee: medewerkers ondersteunen de werkzaamheden waar mogelijk en vorig jaar     hebben zelfs de kinderen mee geklust! 

… bij ons iedereen kan mee eten tijdens de Avondvierdaagse…

Gedurende het schooljaar organiseren we vaak nog wat extra’s. Wat dacht u bijvoorbeeld van ons Avondvierdaagsebuffet? Alle kinderen mogen in de week van de Avondvierdaagse blijven eten. Dat scheelt een hoop gevlieg in deze drukke week. Onze pedagogisch medewerker bereidt samen met een stel kinderen (‘sous-chefs’) een uitgebreid diner. Als kers op de taart zijn ook ouders, broers en zussen welkom om aan te schuiven!

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden