Wist u dat...

we een ervaren en veelzijdig team hebben? 

Ons team bedenkt verrassende activiteiten, gericht op leeftijd en interesses. De veelzijdigheid van ons team maakt dat wij thuis zijn op vele terreinen. We hebben een gymjuf en filmmaker en medewerkers met affiniteit met multimedia, sport en bewegen, tuinieren, techniek en muziek. Wij zijn een grote bso, maar 'klein' gebleven door ons op te splitsen. Ons ervaren team zorgt voor persoonlijke aandacht en een fijne sfeer op de groep.

we jaarlijks een KeverKamp houden? 

Jaarlijks houden we in de zomervakantie een KeverKamp. De laatste week van de zomervakantie huren wij Scoutinglocatie Mondriaan in Amersfoort. De eerste 2 dagen gaan we met de bus met alle bso-kinderen hier naartoe. Daarna gaan we 3 dagen op KeverKamp, met de mogelijkheid om te slapen in een tent voor de oudste kinderen (vanaf 7 jaar).

we een grote moestuin hebben? 

We hebben een moestuin van 60 m2 genaamd ‘De groene kever’ en een natuurspeelplaats met waterpomp op 200 meter afstand. Zelf gekweekte aardbeien en geplukte boeketjes bloemen verkopen we in een eigen winkeltje op locatie.

sommige kinderen niet meer weg willen? 

Heel cool: de oudste kinderen van 9+ (zo'n 25 per korte middag) hebben bij ons een eigen chill-ruimte: ‘de Beetles’. Ze hoeven zich niet meer te begeven onder de 'kleintjes' en hebben daar o.a. eigen muziek op de draaitafel, discolichten en een eigen 'kaptafel'. Te gek! Sommige kinderen willen echt niet van de bso af...

we bruisen van samenwerking en activiteiten? 

We werken samen met tennisclub Vathorst en met de andere Partou bso-vestigingen in Vathorst. Wij verzorgen maaltijden voor alle kinderen van de Laak (niet alleen bso) die meelopen met de wandel-4-daagse. We houden een eindfeest ‘Beetles’ op het einde van het schooljaar, georganiseerd door de kinderen. Ook hebben we een nieuwe pilot: ‘Ondernemingszin’!, met een te gekke website: www.FABcompanies.nl, waarin de kinderen van de Beetles bouwen aan hun eigen onderneming!

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden