Judith Oude Munnink

Partou kinderopvang Amersfoort!

Welkom bij Partou aan het Luiterf!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan het Luiterf in Amersfoort.

 Wij bieden peuteropvang en buitenschoolse opvang

Onze vestiging aan het Luiterf, gevestigd in basisschool de Achtbaan, biedt peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Op onze peuterschool wordt uw kind optimaal voorbereid op de volgende stap naar de basisschool. Dit doen wij door nauw met hen samen te werken en de kinderen spelenderwijs voor te bereiden op het gebied van taal, rekenen en motorische ontwikkeling. 

Op de bso zorgt ons creatieve team voor leuke en afwisselende activiteiten die aansluiten bij de ontwikkeling van het kind. Ook werken wij nauw samen met Partou aan de Triangelstraat 150, waar wij opvang bieden aan kinderen van 7 tot 12 jaar. Door deze leeftijdsverdeling kunnen wij activiteiten nog beter laten aansluiten op de ontwikkeling van het kind.

Kom gerust eens een kijkje nemen!

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!


Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden