Onze opvang

De activiteiten bij Partou aan het Luiterf 2 zijn onder andere gericht op buitenspelen, natuur en creativiteit. We vinden het belangrijk om onze 4-6 jarigen besef van natuur mee te geven en hun creativiteit te stimuleren en te ontwikkelen. Naast het spelen in onze eigen natuurtuin, doen we dit  middels een afwisselend activiteitenprogramma waarin het maken van plezier, ontdekken en ontwikkelen centraal staan.

Op onze peuterschool zetten kinderen tussen 2 en 4 jaar spelenderwijs hun eerste stappen naar zelfstandigheid. Met behulp van de methode U & Puk en het bieden van een vaste structuur wordt de sociale en emotionele ontwikkeling van uw kind op alle vlakken op een speelse manier gestimuleerd en zorgt dit voor een soepele overgang naar de basisschool.

Soorten kinderopvang

  • peuterschool
  • buitenschoolse opvang

Groepsindeling

  • 1 peutergroep van 2 tot 4 jaar*
  • 1 bso-groep van 4 tot 12 jaar
* In sommige gevallen geldt dat de startdatum van opvang van uw kind begint vanaf de leeftijd van 2,5 jaar. Kijk voor meer informatie op het tariefblad van deze vestiging.

Extra aandacht voor

Bewegen, natuur, naar buiten en muziek.

VVE-programma

Wij werken met de VVE-methode Uk & Puk

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Basisschool de Achtbaan

Ophalen van school

Alle kinderen worden lopend opgehaald van de volgende scholen:
  • De Achtbaan
  • De Kameleon
  • De Zonnewijzer  

Ons pand

De peuterschool en bso bevinden zich in basisschool de Achtbaan waar wij gebruiken maken van een mooie, grote ruimte. Deze ruimte heeft veel ramen en in de groep een deur die naar de natuurtuin leidt.  We beschikken over een eigen ingang en hebben daardoor een veilige omgeving voor onze kinderen. In de ruimte zijn verschillende hoeken gecreëerd waar de kinderen lekker kunnen spelen. Ook is er een hoek waar kinderen kunnen chillen, bijkomen of lekker een boekje kunnen lezen. 

Onze speelplaats

We beschikken over een afgesloten en eigen speelterrein die als natuurtuin is ingericht. We hebben daarnaast de mogelijkheid om van het schoolplein van basisschool de Achtbaan gebruik te maken en een groot grasveld in de buurt. Ook maken we gebruik van het schoolplein van de Kameleon, waar onze andere locatie aan de Triangelstraat 150 is gevestigd.

Ons team

Ons team bestaat uit ervaren en gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Elke dag zorgen zij met hun enthousiasme en creativiteit weer voor leuke activiteiten op het programma!

Openingstijden

Peuterschool

Geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 8.30 tot 13.30 uur, verdeeld in een ‘korte vroege’ ochtend (8.30 tot 11.00 uur), een ‘korte late ochtend’ (11.00 tot 13.30) en een ‘lange’ ochtend (8.30 tot 13.30 uur).

In de vakanties is de peuterschool gesloten.

Buitenschoolse opvang

Geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 13.45 tot 18.30 uur.
Op woensdag en vrijdag en tijdens de vakanties voegt deze locatie samen met de Partou-vestiging op de Triangelstraat 150.

In vakanties zijn we geopend van 7.45 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang ligt in de wijk Zielhorst en zit in de basisschool de Achtbaan. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar zowel voor de school als in de omgeving. 
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden