Onze opvang

De activiteiten bij Partou aan het Spinetpad zijn ondere andere gericht op buitenspelen, natuur en creativiteit. We vinden het belangrijk om onze 4-6 jarigen besef van natuur mee te geven en hun creativiteit de stimuleren en te ontwikkelen. We doen dit middels een afwisselend activiteitenprogramma waarin het maken van plezier, ontdekken en ontwikkelen centraal staan.

Soorten kinderopvang

  • Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

Een groep van 4 tot 6 jaar. 

Extra aandacht voor

Bewegen, naar buiten en muziek.
 

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Ja, in een multifunctioneel centrum; So What 

Ophalen van school 

Alle kinderen worden lopend opgehaald van de volgende scholen:
  • De Zonnewijzer
  • De Achtbaan
  • De Kameleon 

Ons pand

U vindt onze bso in prachtige, grote ruimte op de eerste verdieping in het wijkcentrum So What. We beschikken over een eigen ingang en hebben daardoor een veilige omgeving voor onze kinderen. De ruimte heeft veel ramen en er is een airco-systeem.
In de ruimte zijn verschillende hoeken gecreëerd waar de kinderen lekker kunnen spelen. Ook is er een bank waar kinderen kunnen chillen, bijkomen of lekker een boekje kunnen lezen. 
In de omgeving van de bso bevinden zich twee scholen op een steenworp afstand; De Zonnewijzer en De Kameleon. Ook De Achtbaan is in de buurt gevestigd. Onze andere bso voor de wat oudere kinderen, Partou aan de Triangelstraat 150, is eveneens dichtbij. Deze zit aan het schoolplein van basisschool De Kameleon. We hebben een groot grasveld aan de overkant en het schoolplein volledig tot onze beschikking. 

Onze speelplaats

Onze buitenruimte is bij de voordeur, tussen de bomen. Het pleintje met bomen en banken zorgt voor een gemoedelijke speelplaats. Tevens is er een groot grasveld aan de andere kant van het bruggetje, waar we veel leuke activiteiten met de kinderen ondernemen. Maar ook kunnen we op het schoolplein van basisschool De Kameleon spelen, waar onze 7+ bso gevestigd is. We beschikken daar over een zandbak en een klimtoestel. 

Ons team

Ons team bestaat uit ervaren en gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Elke dag zorgen zij met hun enthousiasme en creativiteit weer voor leuke activiteiten op het programma!

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 13.45 tot 18.30 uur.
Op woensdag en vrijdag en tijdens de vakanties voegt deze locatie samen met de Partou-vestiging op de Triangelstraat 150.

In vakanties zijn we geopend van 7.45 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang ligt in de wijk Zielhorst en ligt tussen wijkcentrum het Middelpunt en Kind&Co. We zitten op de eerste verdieping in het wijkcentrum So What en beschikken over onze eigen ingang. Deze is tegenover de brug naar het grote grasveld.
Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar; links en rechts om de hoek van het pand op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen. 

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden