Onze opvang

Kinderen zijn bij ons koning. Ze mogen kiezen wat ze gaan doen, een activiteit of workshop bijvoorbeeld. Er zijn hoekjes om te relaxen, te bouwen en te knutselen. Allemaal met een eigen sfeer en identiteit. We doen heel veel aan sport, spel, cultuur, theater, dans en beeldende kunst. In ons keukentje kan uw kind koken en lekkere culinaire hapjes maken. Als het slecht weer is, kunnen we naar de sporthal in de buurt om te sporten en te spelen. Elke maand kiezen we een thema waar we onze activiteiten op afstemmen. 

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

Twee groepen van 7 tot 12 jaar. 

Extra aandacht voor:

Natuur & techniek 

Ophalen van school (bso)

  • De Achtbaan (kinderen worden lopend opgehaald)
  • De Kameleon (kinderen worden lopend opgehaald)
  • De Zonnewijzer (kinderen worden lopend opgehaald)
  • De Prof. Groenschool (kinderen worden met de taxi opgehaald)
Ons pand
Ons pand is een leuk woonhuis met 2 verdiepingen voor de bso. Op de eerste verdieping zit de 8-plusgroep. Op de begane grond zit de 6-7-groep.
Bij de 8-plusgroep staan vissen waar de 8-plussers voor zorgen en is een lekkere hanghoek om te relaxen of een boekje te lezen.
Op de begane grond zijn tafels om lekker aan te knutselen, en de keuken waar samen met de kinderen gekookt kan worden. Het schoolplein grenst aan deze ruimte. 

Onze speelplaats

Buiten hebben we een prachtig grasveld waarop uw kind kan voetballen, en er liggen drie speeltuinen in de buurt waar het kan spelen. Onze CIOS-stagiair maakt elke week een leuk sportprogramma met sporten zoals badminton, zumba, tennis of voetbal. We maken gebruik van het schoolplein van De Kameleon. We hebben samen met de ABC-scholen de Generatietuin, waarin we samen met de ouderen van het wooncomplex Overseldert de tuin onderhouden, zaaien, planten en oogsten. We ondernemen zo nu en dan uitstapjes naar bijvoorbeeld het Muiderslot of we spelen ‘Levend Stratego’ in het Schothorster bos. 

Ons team 

We hebben op deze vestiging hele creatieve pedagogisch medewerkers, die ontzettend leuke activiteiten met de kinderen opzetten! Ook hebben we een CIOS-stagiaire die leuke sportactiviteiten verzorgt. 

Openingstijden

Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 13:45 tot 18:30 uur. 
Op vrijdag van 11:30 tot 18:30 uur. 

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang ligt in de wijk Zielhorst. Er is parkeergelegenheid bij basisschool De Kameleon en op de parkeerplaatsen rondom de bso. 
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden