Onze opvang

Kinderen zijn bij ons koning. Ze mogen kiezen wat ze gaan doen, een activiteit of workshop bijvoorbeeld. Er zijn hoekjes om te relaxen, te bouwen en te knutselen. Allemaal met een eigen sfeer en identiteit. We doen heel veel aan sport, spel, cultuur, theater, dans en beeldende kunst. In ons keukentje kan uw kind koken en lekkere culinaire hapjes maken. Als het slecht weer is, kunnen we naar de sporthal in de buurt om te sporten en te spelen. Elke maand kiezen we een thema waar we onze activiteiten op afstemmen. 

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

  • 1 bso-groep van 7 tot 10 jaar
  • 1 bso-groep van 10 tot 12 jaar

Extra aandacht voor:

Bewegen, naar buiten en muziek.

Ophalen van school (bso)

Alle kinderen worden lopend opgehaald van de volgende scholen:
  • De Zonnewijzer
  • De Achtbaan
  • De Kameleon 
Ons pand
Ons pand is een leuk woonhuis met 2 verdiepingen voor de bso. Op de eerste verdieping zit de 10-plusgroep. Op de begane grond zit de groep met kinderen van 7 tot 10 jaar.
Bij de 10-plusgroep staan vissen waar de kinderen meehelpen in de verzorging en is er een lekkere hanghoek om te relaxen of een boekje te lezen.
Op de begane grond zijn tafels om lekker aan te knutselen, en de keuken waar samen met de kinderen gekookt kan worden. Het schoolplein grenst aan deze ruimte. 

Onze speelplaats

Buiten hebben we een prachtig grasveld waarop uw kind kan voetballen, en er liggen drie speeltuinen in de buurt waar het kan spelen. We maken naast het gebruik van het schoolplein van De Kameleon, ook gebruik van het schoolplein van de Achtbaan. Zo nu en dan ondernemen we uitstapjes naar bijvoorbeeld het Muiderslot of we spelen ‘Levend Stratego’ in het Schothorster bos. 

Ons team 

Ons team bestaat uit ervaren en gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Elke dag zorgen zij met hun enthousiasme en creativiteit weer voor leuke activiteiten op het programma!

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 13.45 tot 18.30 uur. 
Op vrijdag geopend van 11.30 tot 18.30 uur. 

In vakanties zijn we open van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang ligt in de wijk Zielhorst. Er is parkeergelegenheid bij basisschool De Kameleon en op de parkeerplaatsen rondom de bso. 
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden