Onze opvang

Dagopvang

Net zoals de andere Partou-kinderverblijven in Bunnik kenmerkt onze vestiging zich door zijn kleinschaligheid. Onze pedagogisch medewerkers hebben ruime aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van uw kind.  We zorgen voor gezondheid, welzijn en dat onze activiteiten aansluiten bij de mogelijkheden en interesses.

Buitenschoolse opvang

We doen veel aan houtbewerking: figuurzagen, timmeren. Zo hebben de kinderen kerstbomen getimmerd van takken en ze geverfd en versierd.
Verder doen we veel met foto's en filmpjes, zoals foto’s bewerken en animatiefilmpjes maken. De apparatuur van het multimediaproject staat op de vestiging: i-Macs, Apple TV, beamer met scherm, filmcamera, fototoestel, statieven, etc.
We gaan veel naar buiten. Kleine uitstapjes in de natuur. In het voorjaar gaan we ons eigen groente-/ bloementuintje aanleggen.

Soorten opvang

 • Dagopvang
 • Buitenschoolse opvang (bso)

Groepsindeling

 • 1 horizontale babygroep van 0 tot 4 jaar
 • 1 horizontale peutergroep van 2 tot 4 jaar
 • 1 combinatiegroep van 3 en 4 jaar
 • 1 bso-groep van 4-jarigen
 • 1 bso-groep van 4 tot 6 jaar
 • 1 bso-groep van 7 tot 12 jaar

Extra aandacht voor:

Natuur & techniek

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

Onze kinderopvang zit in een multifunctioneel centrum; De Kersentuin

Ophalen van school (bso)

Kinderen worden lopend op gehaald van de Anne Frankschool en de Camminghaschool.


Ons pand

Dagopvang

Onze dagopvang bevindt zich samen met de bso in een nieuw gebouw met meerdere gebruikers, zoals de Camminghaschool, Anne Frank school, muziekschool, bibliotheek en 2 andere kinderopvangorganisaties Humanitas en KMN Kind&Co.
Speel-O-Theek Wobbel is onze buurman.
De ruimtes zijn licht door het gebruik van grote en speelse kleine raampjes. Naast de groepsruimtes hebben wij een activiteitenruimte en buitenpatio.

Buitenschoolse opvang

De bso is ingedeeld in 3 frisse ruime ruimten. Een ruimte met eettafels waar kinderen eten en drinken, spelletjes doen, knutselen aan tafel. Met een open verbinding kom je via de pantry in de techniek-ruimte. Hier staan 2 werkbanken en wordt er volop getimmerd en gezaagd. De derde ruimte is een aparte ruimte waar een grote hoekbank staat waar kinderen kunnen loungen, boekje lezen, e.d.. Ook staat hier de multimediatafel waar met deze materialen rustig wordt gewerkt.
De hoofdkleur is groen. Dit vindt u terug in de kleur van de buitenkozijnen, de vloer en binnendeuren. Ook onze materialen hebben de kleur groen. Groen staat voor natuur.
De bso heeft een mooi, hoog, industrieel plafond met aluminium balken.

Onze speelplaats

Dagopvang

De dagopvang heeft een grote buitenruimte die op natuurlijke wijze is ingericht. Zo is er een zandbak, een moestuin en een ontdekpad. Maar er is ook alle ruimte om te fietsen en rennen. De buitenruimte wordt samen gebruikt met de kinderen van KMN Kind&Co van 2 tot 4 jaar. We trekken er graag op uit naar een speeltuin in de buurt, eendjes voeren of naar de bibliotheek.

Buitenschoolse opvang

We spelen op de schoolpleinen van de 2 basisscholen die aan weerszijden van het pand verblijven. Er zijn allerlei speeltoestellen. Aan een zijde zijn meer natuurlijke elementen: boomstammen en -stronken, houtsnippers, e.d.. Daarnaast zijn op beide speelplaatsen een trapveldje en een zandbak. We spelen met eigen buitenspeelmateriaal: duwkar, graafmachine, fietsjes, zitbanden, enz.. De multifunctionele accommodatie ligt in een rustige woonwijk in Bunnik. Op ca. 500 meter van het winkelcentrum van Bunnik. Kleine parkjes en overige speeltuinen in de wijk zijn makkelijk te voet bereikbaar. Met de bus kom je snel in het buitengebied met bossen, een bijzondere tuin of in Utrecht.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Alle pedagogisch medewerkers hebben een bedrijfshulpverleningsdiploma en we hebben een muziekcoach. Creatief kunstzinnig geschoolde medewerker die goed met beeld- en geluidmateriaal om kan gaan. Medewerkers met affiniteit voor techniek: houtbewerking en technische proefjes.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag.

Dagopvang

Geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

Buitenschoolse opvang

 • Geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14.30 tot 18.30 uur.
 • Geopend op woensdag van 11.30 tot 18.30 uur.
 • Geopend op vrijdag van 12.00 tot 18.30 uur.
Op woensdag en vrijdag worden de groepen samengevoegd met de groepen van Partou aan de Rijnzichtlaan en Tolhuislaan.

In vakanties en op studiedagen geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

De dagopvang is gevestigd in een multifunctionele accommodatie ‘De Kersentuin’, aan de Camminghalaan 27 h. Maar de ingang van onze opvang bevindt zich aan de Pastoor Heggelaan. Wij zitten in het bouwdeel met de ramen met groene kozijnen op de begane grond.
De ingang van de bso is op de 1e verdieping. De voordeur bereik je middels de balustrade, te bereiken via de buitentrap naast de hoofdingang (nr. 27), naast de bibliotheek.
Voor de hoofdingang is volop parkeergelegenheid door een grote parkeerplaats.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden