Onze opvang

We hebben veel aandacht voor activiteiten die een bijdrage bieden aan de ontwikkeling van het kind. Dat kenmerkt onze opvang. Wij sluiten zoveel mogelijk aan bij het niveau en de ontwikkeling van uw kind. Daarbij maken wij onderscheid tussen baby's, kinderen van 1 tot 2 jaar, kinderen van 2 tot 3 jaar en van 3 tot 4 jaar. Voor iedere groep bieden we verschillende activiteiten, uitstapjes en speelgoed, zodat ieder kind tot zijn recht kan komen in zijn eigen tempo. 

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

Er zijn twee horizontale groepen, 1 babygroep van 0 tot 2 jaar en een peutergroep van 2 tot 4 jaar 

Ons pand

Achter de woonhuizen ligt het eigen hofje van ons kinderdagverblijf aan de Rijnzichtlaan. We zijn gevestigd in twee kleine frisse en modern ingerichte pandjes. De twee pandjes worden verbonden door onze tuin. In het ene pandje vindt u onze babygroep en in het andere de peutergroep. 

Onze speelplaats

Onze buitenruimte heeft een natuurlijke tuin met een wilgentenen hut, klimheuvel en zandbak. In de tuin staan in het voorjaar ook buitenbedjes voor de allerkleinsten. We vullen onze moestuinbakken met groente en kunnen we dit zien groeien en ook ervan proeven. 
Er is naast de tuin ook genoeg ruimte om te fietsen.

We gaan met de kinderen eendjes voeren of naar de speeltuin. Maar ook maken we kleine uitstapjes naar de kinderboerderij in Zeist of Odijk. 
We trekken er ook vaak op uit met de bolderkar of maken een ritje op de bakfiets. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Al onze pedagogisch medewerkers hebben een diploma bedrijfshulpverlening, maar zo hebben wij ook een muziekcoach, een voorleescoach en een beweegkriebelscoach. De pedagogisch medewerkers van de babygroep hebben een training basic spelen gevolgd. 

Openingstijden

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag.
Wij zijn geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Wanneer u met de auto de kinderen brengt, kunt u ons het beste bereiken door vanaf de Stationsweg 18 in te rijden en daarna rechts de parallelweg op. Vervolgens slaat u rechtsaf de Rijnzichtlaan in. Onze kinderopvang is gevestigd achter woonhuizen.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden