Wist je dat...

ouders zich ook thuisvoelen bij ons?

Een praatje maken bij het ophalen of brengen. Het klinkt als vanzelfsprekend, maar wij ervaren het als iets bijzonders; ouders voelen zich zeer welkom op ons kinderdagverblijf. “De sfeer is goed.”,  “Het is bij jullie zo knus en huiselijk.”. Dat horen wij vaak van ouders terug. En dat merkt uw kind. Communicatie met de ouders en het kind is belangrijk voor ons.

wij veel verschillende activiteiten doen?

Spelen, slapen, knutselen, muzieklessen... wij bieden een gevarieerd dagprogramma. In de tuin spelen hoort daarbij of even picknicken. Maar ook hebben wij bijzondere activiteiten zoals elke maand naar de bibliotheek met de peuters, maar we gaan ook elke maand met een klein groepje peuters naar woon-zorgcentrum Bunninchem. Niet om zomaar bij senioren op bezoek te gaan. We doen een gezamenlijke activiteit. Heel bijzonder, voor zowel uw kind als voor de opa's en de oma's. En we gaan regelmatig naar de gymzaal bij ons in de straat.

de brandweer weleens langskomt?

We krijgen wel eens bezoek van bijvoorbeeld de brandweer en mogen soms zelfs een klein ritje in de brandweerauto maken. Of van de politie of ambulance!

we zelfredzaamheid stimuleren?

Een ander speerpunt is zelfredzaamheid. Zelf proberen brood te smeren? Zelf je jas en schoenen aantrekken? Die ruimte bieden wij aan de kinderen.

we elk jaar een zomerfeest vieren?

Wij hebben een actieve oudercommissie en organiseren elk jaar een zomerfeest. Dit feest vieren we echt met elkaar. Een ongedwongen manier om contact te maken met andere ouders, kinderen en de pedagogisch medewerkers.

we fairtrade zijn?

Wij voeren het fairtrade-logo van de fairtrade-gemeente.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden