Onze opvang

De kinderen zijn bij ons vooral bezig met knutselen, handvaardigheid, creatieve vormgeving, performances, theater, drama, vertellingen etc. Er worden vaak scripts bedacht en kleine toneelstukjes opgevoerd. Ook doet onze bso mee aan de film Bunnik over Bunnik, een filmwedstrijd!
In vakanties worden vaak kleine uitstapjes ondernomen naar bijvoorbeeld een theatergezelschap of een aansprekend museum.

De bso zit in de Barbaraschool, een fairtrade-basisschool. De Barbaraschool is een kleinschalige, populaire school. De school zit vol. Kinderen van de Barbaraschool gaan automatisch naar onze bso, die ook fairtrade is. 


Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

2 groepen van 4 tot 12 jaar (opgedeeld naar leeftijd)

Extra aandacht voor:

kunst & cultuur 

Gevestigd in

de Barbaraschool 

Ophalen van school

Kinderen worden lopend gehaald van de Barbaraschool, en met de fiets of bakfiets van de  Camminghaschool en Anne Frankschool.

Ons pand

De bso-ruimte bestaat uit een lokaal en de aula. De aula heeft een podium. Kinderen zijn vaak bezig met creatieve vormgeving, drama en vertellingen. Het lokaal is kleurrijk en sfeervol aangekleed. 

Onze speelplaats

Als buitenruimte mogen we gebruikmaken van het schoolplein en de rest van de omgeving van school. Er is veel gras, een groene omgeving. We zitten vlak bij de bushalte. Een uitstapje naar Utrecht of naar een bos is daardoor makkelijk realiseerbaar. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Er is een medewerker aanwezig met een creatieve achtergrond. 

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, donderdag na schooltijd tot 18.30 uur. 
In de vakanties geopend van 7.30 tot 18.30 uur. 

Op woensdag en vrijdag zijn de locaties van de Partou-bso's in Bunnik samengevoegd bij Partou aan de Camminghalaan 27h.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich in een wat oudere wijk van Bunnik met allerlei smalle straatjes. Parkeren gebeurt aan de kant van de weg in die straatjes. We zitten vlak bij de bushalte. 
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden