Onze opvang

We ondernemen allerlei activiteiten die op een reguliere buitenschoolse opvang plaatsvinden. Daarnaast hebben we extra sport- & spelactiviteiten, in de sporthal waar gebruik van mogen maken. We spelen dan met gerichte attributen, zoals: grote parachute, klossen, touwen, kegels, balspelen, enz. Onze sportactiviteiten hebben altijd een spelelement. Ook geven we allerlei clinics of workshops, zoals streetdance/ zumba. 

Op onze 7+ bso wordt iedere dag fanatiek tafeltennis gespeeld. Daarnaast zijn er vele andere sportattributen aanwezig: knotshockey, de Wii, volleybal, boksen, trefbal, enz. Naast deze sportactiviteiten worden er andere bso-activiteiten gedaan. Onlangs hebben de kinderen van gips een masker gemaakt van hun gezicht en deze geverfd!

Soorten kinderopvang

  • 7+ sport-bso

Groepsindeling

  • 2 bso-groepen

Extra aandacht voor:

  • Sport & spel 
  • 7+ sport-bso

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Onze 7-plus-bso zit in de kantine van VV Bunnik '73.

Ophalen van school

Kinderen worden fietsend gehaald. We maken gebruik van bakfietsen en vanaf 6 jaar mogen de kinderen zelf fietsen, mits er een overeenkomst met de ouders wordt getekend. 
Scholen zijn: Camminghaschool, Anne Frankschool en de Barbaraschool. Kinderen van de Stuifheuvel worden met de taxi opgehaald.

Ons pand

De locatie voor 7-plussers komt over als een honk voor deze wat oudere kinderen. Dat is ook wat er onderling door de kinderen over gezegd wordt.

Onze speelplaats

De buitenruimte bestaat uit groen, grasvelden en sportvelden. Een heerlijke rustige en vrije, natuurlijke omgeving waar kinderen volop kunnen spelen of bijv. boomhutten kunnen bouwen. We zitten in de buurt van sportvelden en groen. Een bosrijke omgeving. Daarnaast bevindt onze kinderopvang zich aan de rand van Bunnik en loop je tussendoor zo naar het winkelcentrum. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben actieve medewerkers met affiniteit voor het spelelement bij sport. Ook sport-stagiaires zijn aanwezig. Zij doen leuke sportactiviteiten met de kinderen. 

Openingstijden

  • Geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14.30 tot 18.30 uur.
  • In vakantieweken geopend van 7.30 tot 18.30 uur.
Op woensdag en vrijdag worden de groepen van deze vestiging samengevoegd met de andere bso's in Bunnik bij Partou aan de Camminghalaan 27h.

Bereikbaarheid & parkeren

De 7+ sport-bso bevindt zich op het sportpark aan de rand van Bunnik. We zitten in de kantine van de voetbalvereniging VV Bunnik '73. Er is een ruime parkeerplaats aanwezig. Het is een verkeersluwe omgeving.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden