Onze opvang

Maandelijks kiezen we een thema waar we de dagelijkse activiteiten aan koppelen. Daarnaast geven we ook workshops waaraan alle kinderen mee kunnen doen. Dus ook als er een workshop op dinsdag wordt gegeven, mogen de kinderen van de donderdag ook komen. Workshops die worden gegeven zijn o.a. overleven in de natuur, sporten in de natuur, proefjes maken en ontdekken, knutselen met natuurmaterialen. 

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

Er zijn 4 groepen:
 • Koele kikkers (4 t/m 7 jaar)
 • Stoere salamanders (4 t/m 7 jaar)
 • Crazy croco's 1 (7 t/m 9 jaar)
 • Crazy croco's 2 (8 t/m 12 jaar) 

Extra aandacht voor:

Natuur & techniek 

Gevestigd in

In school en scouting: St. Michaelschool en scouting: Ben Labre 

Ophalen van school 

Kinderen worden lopend gehaald van de St. Michaelschool.
Op woensdag, wanneer de opvang bij Partou Kerklaan is, worden de kinderen van de patioschool met het busje gehaald.
Op vrijdag, wanneer de opvang bij Partou Weltevreden is, worden de kinderen met de bakfiets gehaald van de St. Michaelschool.

Ons pand

De buitenschoolse opvang vindt plaats in school, waar een speciale schakelklas is gemaakt om de bso een eigen uitstraling te geven. De oudste kinderen worden opgevangen in het scoutinggebouw direct naast de school, om hen wat meer uitdaging en zelfstandigheid te kunnen aanbieden. De inrichting van het scoutinggebouw is gericht op de oudere kinderen, het is uitdagend en het nodigt uit om te ontspannen, te knutselen, muziek te luisteren of om een spelletje te spelen.
De groepen in school zijn ingericht voor de kleinere kinderen, in de aula waar de jongste kinderen opgevangen worden, zijn hoekjes gecreëerd zodat de kinderen kunnen spelen in hun eigen interessegebied. De middelste groep wordt opgevangen in een schakelklas, overdag is het een ruimte voor school en zodra de bso komt, worden kasten omgedraaid, speelhoeken gecreëerd en er komt zelf een kasteel naar voren waarin de kinderen kunnen ontspannen en lezen. Ook is het mogelijk om kookactiviteiten uit te voeren in de schakelruimte. 

Onze speelplaats

Achter de school en het scoutinggebouw is er een hele grote omringde buitenspeelruimte. Kinderen kunnen hier rennen, ravotten, hutten bouwen en in bomen klimmen. Op het plein zijn er verder ook klimtoestellen , schommels en er is zelfs een moestuin aanwezig waar de kinderen hun eigen groente kunnen kweken. Als er nog meer uitdaging wordt gezocht voor de kinderen kan er uitgeweken worden naar het park of naar het dichtbijgelegen bos. De Partouvestiging aan de Weltevreden ligt vlakbij onze bso, er is een mogelijkheid om bij elkaar te spelen, zo kunnen de kinderen van onze bso bij de vestiging aan de Weltevreden op de sportvelden spelen en kunnen de kinderen van daar bij ons komen spelen in de moestuin of kunnen ze in de bomen klimmen. 

Ons team

Er is veel expertise aanwezig op onze opvang, er is aanwezig:
 • sportinstructeur
 • handarbeiddocent
 • muziekcoach
 • pedagogisch medewerkers met veel natuurbeleving
 • theaterdocent
 • voorleescoach
 • pedagogisch medewerkers met mogelijkheden tot huiswerkbegeleiding 

Openingstijden

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
Alle dagen geopend, vanaf het moment dat de school uit is tot 18.30 uur.
Op woensdag worden alle kinderen van de Partouvestiging aan de Weltevreden en Kerklaan bij de vestiging aan de Kerklaan opgevangen (in het scoutinggebouw). 
Op vrijdag worden alle kinderen van de vestigingen Weltevreden en Kerklaan op de vestiging Weltevreden opgevangen.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich bij een school en naast een kerk, er is voldoende parkeergelegenheid. Doordat de vestiging in het dorp ligt, is het goed aan te rijden met de auto en de fiets.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden