Onze opvang

We bieden elke dag een aantal activiteiten aan met de thema's naar buiten gaan, bewegen, sport & spel, creativiteit en muziek. Deze workshops gaan geregeld in samenwerking met de vestiging van Partou aan Weltevreden, waar de kinderen ook opgevangen worden tijdens de vakanties.

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

Er zijn 5 groepen:
 • Koele kikkers (4 t/m 7 jaar)
 • Stoere salamanders 1 (4 t/m 7 jaar)
 • Stoere salamanders 2 (4 t/m 7 jaar)
 • Mini croco’s (7 t/m 9 jaar)
 • Crazy croco's (8 t/m 12 jaar) 

Gevestigd in

In school en scouting: St. Michaelschool en scouting: Ben Labre 

Ophalen van school 

Kinderen worden lopend gehaald van de St. Michaelschool.
Op woensdag, wanneer de opvang bij Partou Kerklaan is, worden de kinderen van de Patioschool met de bakfiets gehaald.
Op vrijdag, wanneer de opvang bij Partou Weltevreden is, worden de kinderen met de bakfiets gehaald van de St. Michaelschool.

Ons pand

De buitenschoolse opvang vindt plaats in school, waar een speciale schakelklas is gemaakt om de bso een eigen uitstraling te geven. De oudste kinderen worden opgevangen in het scoutinggebouw direct naast de school, om hen wat meer uitdaging en zelfstandigheid te kunnen aanbieden. De inrichting van het scoutinggebouw is gericht op de oudere kinderen, het is uitdagend en het nodigt uit om te ontspannen, te knutselen, muziek te luisteren of om een spelletje te spelen.

De groepen in school zijn ingericht voor de kleinere kinderen, in de aula waar de jongste kinderen opgevangen worden. Hun fantasiewereld wordt losgeweekt door het grote podium en  er zijn verschillende hoekjes gecreëerd zodat de kinderen kunnen spelen in hun eigen interessegebied. De middelste groep wordt opgevangen in een schakelklas. Overdag is dit een ruimte voor school, maar zodra de bso begint, worden kasten omgedraaid en speelhoeken gecreëerd. Er komt zelfs een kasteel naar voren waarin de kinderen kunnen ontspannen en lezen. Ook is het mogelijk om kookactiviteiten uit te voeren in de schakelruimte. 

Onze speelplaats

Achter de school en het scoutinggebouw is er een hele grote omringde buitenspeelruimte. Kinderen kunnen hier rennen, ravotten, hutten bouwen en in bomen klimmen. Op het plein zijn er verder nog klimtoestellen, schommels en er is zelfs een moestuin aanwezig waar de kinderen hun eigen groenten kweken. Voor nog meer uitdaging wijken we uit naar het park of naar het dichtbijgelegen bos. De Partou-vestiging aan de Weltevreden ligt vlakbij onze bso en we spelen regelmatig bij elkaar. Zo profiteren de kinderen van beide vestigingen van alle speelmogelijkheden: van de sportvelden tot de moestuin!

Ons team

Er is veel expertise aanwezig op onze opvang, er is aanwezig:
 • sportinstructeur
 • handarbeiddocent
 • muziekcoach
 • pedagogisch medewerkers met veel natuurbeleving
 • theaterdocent
 • voorleescoach
 • pedagogisch medewerkers met mogelijkheden tot huiswerkbegeleiding 

Openingstijden

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
Alle dagen geopend, vanaf het moment dat de school uit is tot 18.30 uur.
Op woensdag worden alle kinderen van de Partouvestiging aan de Weltevreden en Kerklaan bij de vestiging aan de Kerklaan opgevangen (in het scoutinggebouw). 
Op vrijdag worden alle kinderen van de vestigingen Weltevreden en Kerklaan op de vestiging Weltevreden opgevangen.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich bij een school en naast een kerk, er is voldoende parkeergelegenheid. Doordat de vestiging in het dorp ligt, is het goed aan te rijden met de auto en de fiets.

Uitgebreid vakantieprogramma

We hebben een uitgebreid vakantieprogramma. Van sporttoernooien tot skaten. Van koken tot survivallen. Elk jaar bedenken we samen met de kinderen weer leuke activiteiten die ze een geweldige vakantie bezorgen. Bekijk de video en ontdek de leuke dingen die we bij Partou doen
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden