Wist je dat...

we ook een stoer scoutinggebouw hebben?

Het scoutinggebouw met de daarbij behorende uitstraling zorgt voor een uitdaging voor de oudste kinderen. Het is stoer en cool om daar aanwezig te zijn. De kinderen krijgen meer vrijheid en worden meer op hun zelfstandigheid gewezen. De oudste kinderen mogen meer en leren om afspraken te maken en na te komen.

we een eigen moestuin hebben?

Door de aanwezigheid van een moestuin kunnen wij op de bso onze eigen groente verbouwen. Workshops worden aangeboden om kinderen te leren hoe groente en fruit gekweekt moet worden.

we een fijn speelplein hebben?

Het speelplein waar de kinderen hun energie en fantasie kwijt kunnen is voor hartje de Bilt een groot afgeschermd terrein. Het is voor kinderen heel veilig en ook vertrouwd doordat zij het kennen vanuit school. Doordat wij meer toezicht kunnen aanbieden dan school, gelden er andere regels voor de bso. Kinderen mogen hutten bouwen in de struiken en in de bomen klimmen. Grote plassen water worden met stokken ontdekt. De pm'ers bieden activiteiten aan die zijn gericht op de leeftijd en de ontwikkeling van de kinderen. Zo wordt er aan ieders wensen voldaan.

onze middengroep in een schakelklas zit?

De middengroep is gevestigd in een schakelklas. Deze schakelklas is speciaal ontwikkeld voor een bso in een school. Door de mogelijkheden van deze klas krijgt de bso een geheel eigen uitstraling en ervaren de kinderen de bso heel anders dan de school.

er veel mannen bij ons werken?

Ons team bezit veel expertise en bestaat uit meerdere mannen. Door de goede mix van mannen en vrouwen kunnen we nog beter aansluiten bij de wensen en behoeftes van de kinderen.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden