Kirsten van Soest

Partou kinderopvang De Bilt

Welkom bij Partou aan Weltevreden!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de  Weltevreden 1 en 8 in de Bilt.

Wij bieden buitenschoolse opvang

Onze focus ligt op sport en spel. Niet gek, want u vindt onze bso aan de Weltevreden 1 bij voetbalvereniging FC de Bilt! We hebben leuke groepen in de kantine, het sponsorhome en het wedstrijdsecretariaat. En natuurlijk maken we gebruik van de fijne sportvelden om lekker te ballen, te fietsen of te steppen! Aan de Weltevreden 8 spelen de jongere kinderen in en om de Patioschool.

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden