Onze opvang

Bij onze buitenschoolse opvang hebben we workshops, waarbij de kinderen kennis kunnen maken met verschillende sporten. Denk hierbij aan korfbal, tennis, voetbal en dansen. Buiten deze workshops organiseren de we activiteiten die door de pedagogisch medewerkers verzorgd worden. 

Ook organiseren om de paar maanden een sportclinic of  een ruimte (gymzaal) waar een samenwerking plaatsvindt met Partou aan de Kerklaan. Dit vinden wij heel belangrijk omdat de kinderen de vakantie samen vieren op Partou Weltevreden. We geven kinderen de ruimte voor inspraak bij de activiteiten. En wilt uw kind liever een keer chillen of heeft het een keertje geen zin om mee te doen? Niets moet, alles mag!

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

Wij hebben vier groepen:
 • De Talenten, van 4 t/m 7 jaar (Weltevreden 8, Patioschool)
 • Sportievelingen 1, vanaf 5 jaar(Weltevreden 1, FC de Bilt)
 • Sportievelingen 2, vanaf 5 jaar (Weltevreden 1, FC de Bilt)
 • Fanatiekelingen, vanaf 7 jaar (Weltevreden 1, FC de Bilt)
 • Topsporters,  vanaf 8 jaar (Weltevreden 1, FC de Bilt)

Extra aandacht voor:

Sport & spel.

Ophalen van school

 • 1 groep met de jongste kinderen blijft in de Patioschool.
 • De oudere kinderen van de Patioschool worden lopend opgehaald. De kinderen tot 8 jaar lopen gezamenlijk met de twee pm’ers naar de vestiging terug. Kinderen vanaf 8 jaar en ouder, mogen na akkoord van de ouder(s), zelfstandig naar de bso fietsen/lopen.
 • Kinderen van de Groen van Prinstererschool en Rietakker worden met de bakfiets opgehaald. Zal het aantal toenemen, dan worden ze opgehaald met ons busje. Kinderen die ouder zijn dan 8 jaar mogen na akkoord van ouder(s) zelfstandig naar de bso fietsen.
 • Kinderen van de Rietakkerschool, de Groen van Prinstererschool, Zonnewiel en de Regenboog worden ook opgehaald met de bakfiets en naar de bso gebracht.
 • Op woensdag worden de kinderen van de Patioschool gehaald met de bakfiets of het busje naar locatie Partou Kerklaan.
 • Op vrijdag worden de kinderen van de St. Michaelschool met de bakfiets of met het busje opgehaald naar locatie Partou Weltevreden. 

Ons pand

De jongste kinderen, de Talenten, worden opgevangen in de Patioschool. Wanneer kinderen klaar zijn voor een nieuwe uitdaging, dan gaan zij naar bso Weltevreden 1 dat zich bevindt in het gebouw van FC de Bilt. Elke groep heeft zijn  eigen stamgroep, die een eigen locatie heeft in het gebouw. 

De groep Sportievelingen 1 (5 t/m 7 jaar)  zit in het wedstrijdsecretariaat van de vereniging. Er staat een lekkere loungebank in de ruimte waar kinderen een boekje kunnen lezen of even lekker bij kunnen komen in een huiselijke sfeer. Verder is er nog een apart kamertje, dat de ‘Theaterkamer’ heet. In de Theaterkamer spelen kinderen verschillende rollenspellen en kunnen ze gebruik maken van o.a. verkleedkleding, keukentje, tafeltje met stoelen en knuffels.
 
Sportievelingen 2 (5 t/m 7 jaar) zit in het sponsorhome van de vereniging. Deze ruimte heeft veel ramen en is daardoor een lichte ruimte. Er staat een lekkere bank waar de kinderen op kunnen spelen, een boekje lezen en gewoon even lekker kunnen bijkomen van de dag. Er staat een aantal kasten in de ruimte waar veel speel- en knutselmateriaal in zit waar de kinderen mee kunnen spelen. 
 
De Fanatiekelingen (7 t/m 9 jaar) en de Topsporters (8 t/m 12 jaar) zijn gevestigd in de kantine van de vereniging. Het uitzicht van deze groep is op de grote sportvelden, waar de oudste kinderen het meest op te vinden zijn. De binnenruimte bestaat uit verschillende gebieden, voor ieder wat wils. Er is een hoek waar tafelvoetbal gespeeld kan worden, een hoek om te creëren, te knutselen of te klussen en een ‘lounge’ hoek waar rustig een boek gelezen kan worden. 

We hebben het hoofdveld van de voetbalvereniging tot onze beschikking gedurende de bso-tijden. Dit veld is van kunstgras en geeft ons de mogelijkheid om bijna altijd naar buiten te kunnen met de kinderen. Het veld is omgeven door een laag hek. Om het veld liggen betonplaten waar de kinderen lekker met fietsjes en stepjes kunnen rijden. Naast het veld hebben we twee grote containers staan met veel verschillende sportmaterialen. Denk hierbij o.a. aan verschillende ballen, hoepels, pionnen, lintjes, steppen en hockeysticks. De verschillende materialen zorgen ervoor dat de kinderen een grote mogelijkheid hebben om zich te ontwikkelen op motorisch maar ook op sociaal niveau.

De voetbalvereniging is dichtbij de Patioschool gelegen. Doordat het een grote accommodatie is, hebben we veel ruimte om te spelen en te ontwikkelen. 

Onze speelplaats

Bij de Patioschool is een grote speelplaats aanwezig waar de jongste kinderen naar hartenlust kunnen spelen. 

We hebben het hoofdveld van de voetbalvereniging tot onze beschikking gedurende de bso-tijden. Dit veld is van kunstgras en geeft ons de mogelijkheid om bijna altijd naar buiten te kunnen met de kinderen, het veld is omgeven door een laag hek. Om het veld liggen betonplaten waar de kinderen lekker met fietsjes en stepjes kunnen rondrijden. Naast het veld hebben we een grote container staan met veel verschillende sportmaterialen. Denk hierbij o.a. aan verschillende ballen, hoepels, pionnen, lintjes, steppen en hockeysticks. De verschillende materialen zorgen ervoor dat de kinderen een grote mogelijkheid hebben om zich te ontwikkelen op motorisch maar ook op sociaal niveau. 
De voetbalvereniging ligt wat afgelegen, maar vrij dicht bij de Patioschool. Doordat het een grote accommodatie is, hebben we veel ruimte om te spelen en te ontwikkelen. De locatie heeft een grote parkeerplaats, wat handig is voor alle ouders om hun kinderen met de auto op te halen. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Er zijn verschillende medewerkers met een sportachtergrond, maar ook medewerkers met een opleiding in pedagogisch werk, wat een leuke en goede balans brengt in het team. 

Openingstijden

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en Vrijdag tijdens reguliere weken geopend van 14.15 tot 18.30 uur, tijdens vakanties en studiedagen van 7.45 tot 18.30 uur.
 • Op woensdag worden alle kinderen van Partou Weltevreden en Kerklaan bij Partou Kerklaan opgevangen (in het scoutinggebouw). 
 • Op vrijdag worden alle kinderen van Partou Weltevreden en Kerklaan op Partou Weltevreden opgevangen.
 • Tijdens de vakanties worden de kinderen van beide locaties opgevangen bij Partou Weltevreden 1. 

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd op het sportpark van FC de Bilt. Het sportpark ligt aan de rand van de Bilt en is met de auto en de fiets goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden